Hyorin admite că a fi solo este mai greu decât atunci când făcea parte din SISTAR

Hyorin a apărut la emisiunea ‘Section TV Entertainment News‘ de pe MBC, unde a vorbit despre fostul său grup, SISTAR, și cum era în timpul activităților.

Când câștigam bani cu celelalte membre SISTAR, profiturile mele erau mai mari decât acum, când câștig singură”, a recunoscut, fiind de acord că uneori sunt mai multe minusuri decât plusuri în a fi un artist solo. „E de parcă nimic nu poate înlocui momentele pe care le-am petrecut împreună, sau să umple golul de a nu le avea pe celelalte membre în jur.

De fiecare dată când trec printr-o perioadă dificilă sau mă simt singură, prima dată mă gândesc la membre”, a adăugat. Ea le-a descris pe fete ca pe niște prietene cărora nu trebuie să le spună mereu ce simte pentru ca ele să își dea seama.

Hyorin a continuat menționând că membrele încă se întâlnesc de multe ori, ultima oară fiind la petrecerea aniversară a Borei, din decembrie. „Se pare că suntem capabile să ne sincronizăm programurile și să ne întâlnim, chiar dacă suntem ocupate”, a comentat.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s