7 scandaluri amoroase care i-au făcut pe fani să fie suspicioși

Industria muzicii k-pop a cunoscut multe cupluri celebre, o parte au primit susținerea fanilor și a publicului, iar o parte au primit ură și chiar au fost dați afară de la agenție. Însă, sunt și câteva vedete care au negat faptul că sunt împreună, chiar dacă existau dovezi (unele concludente), făcându-i pe fani să fie foarte suspicioși.

Să vedem care sunt aceste scadaluri amoroase!

1. IU și Eunhyuk (Super Junior)

iu and eunhyuk

În noiembrie 2012, o poză cu IU și Eunhyuk, care părea că nu avea nicio haină pe el, a făcut ravagii în lumea divertismentului. Aceasta a dus la multe zvonuri, cum că cei doi formează un cuplu, că s-au căsătorit și chiar că așteaptă un copil. IU a recunoscut într-un interviu că a postat poza din greșeală și negat orice zvon despre o posibilă sarcină. Însă, niciunul dintre ei nu a recunoscut sau negat că ar fi într-o relație. În 2015, când Shin Dong Yup a menționat numele lui IU în emisiunea Bachelor Party, Eunhyuk a părut că se simte incofortabil, dar subiectul a fost schimbat rapid.

2. G-Dragon și Kiko Mizuhara

gdragon kiko

G-Dragon și Kiko Mizuhara au fost implicați în multe scandaluri amoroase după ce au dezvăluit că sunt prieteni foarte buni și după ce fanii au observat că se vizitează des. Situația a continuat până la sfârșitul anului 2014, când aceștia s-au oprit din a mai apărea în public împreună. Însă și până acum, fanii au rămas cu un mare semn de întrebare, deoarece niciuna dintre companii nu a confirmat sau negat relația lor. Cu toate acestea, internauții cred că între ei a fost ceva, deoarece într-o revista japoneză a fost publicat un zvon despre Mizuhara care le-a spus prietenilor ei că G-Dragon e mic și slab în pat.

3. Suzy și Sung Joon

suzy sung joon

Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului Gu Family Book în 2013, când Sung Joon a jucat rolul bodyguardului lui Suzy. Însă, actorul a fost văzut ulterior cum o proteja pe Suzy, ceea ce a dus la apariția zvonurilor că cei doi sunt împreună. JYP Entertainment a declarat că cei doi sunt doar prieteni, iar după ceva timp a fost dezvăluit că Suzy formează un cuplu cu Lee Min Ho.

4. Taecyeon (2PM) și Jessica Jung

taecyeon and jessica

Zvonurile despre Taecyeon și Jessica au început să apară în 2010. Jessica a recunoscut că are lucruri în comun cu Taecyeon, având în vedere că au crescut în America, și că sunt prieteni, dar faptul că cei doi au continuat să se întâlnească singuri a condus la speculații din partea fanilor că ar fi ceva mai mult. Zvonurile au apărut și în 2011, când cei doi s-au întâlnit în Japonia, dar Jessica și Taecyeon au explicat în emisiuni diferite că ei sunt doar prieteni. Chiar și așa, fanii nu prea i-au crezut.

5. IU și Lee Hyun Woo

iu lee hyun woo

În 2013, au apărut zvonuri că IU și actorul de muzicaluri Lee Hyun Woo sunt împreună. Ambii au spus că sunt simplii prieteni, iar când s-au întâlnit, nu a fost nimic altceva mai mult. După câțiva ani, când Yoo Jae Suk l-a întrebat dacă ar putea fi vreodată sentimente de iubire între cei doi, acesta a izbucnit în râs. Însă, fanii încă se întreabă dacă au fost împreună, deoarece au continuat să apară împreună în diferite pictoriale.

6. Yoona (Girls’ Generation) și Seo In Guk

yoona seo in guk

După ce actorul a postat o poză cu el și Yoona din Girls’ Generation la un meci de baseball, au apărut zvonuri că ar fi împreună. Acesta a spus că a mers la meci alături de un prieten, când a văzut că Yoona stătea un pic mai departe. A venit lângă ea și a salutat-o, dar nu înainte ca paparazzi să le facă poze împreună. Cei doi au lucrat împreună în serialul Love Rain.

7. Victoria (f(x)) și Changmin (TVXQ)

changmin-victoria

Zvonurile au apărut în februarie 2013 după ce Victoria a postat o poză cu ea și mâncarea pe care a gătit-o. În fotografie, era o lingura, iar pe lingura se afla reflexia unui bărbat (care se presupune că e Changmin). Poza a provocat multă vâlvă, iar fanii au încercat să vină cu noi dovezi care se demonstreze că cei doi formează un cuplu. Însă, SM Entertainment a dat o declarație oficială că cei doi au cinat împreună și că sunt doar prieteni, nimic mai mult. De asemenea, la acea masă mai erau coregraful Shim Jae Won și alti membri din staff.

Sursa: koreaboo

3 gânduri despre „7 scandaluri amoroase care i-au făcut pe fani să fie suspicioși

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s