Big Hit pregătește o mare fuziune cu alte agenții?

Big Hit Entertainment prezintă în prezent un mare potențial de a deveni o mult mai mare putere de producție K-Pop, iar alte agenții, cu siguranță, știu și ele acest lucru.

Care este motivul pentru care au apărut zvonuri despre Big Hit Entertainment care asociază numele agenției cu alte două, sau poate cu trei agenții majore K-Pop majore?

Zvonurile au început pentru prima dată când un reporter sud-coreean, Kim YongHo, a vorbit despre asta în timpul unui talk-show. În plus, acesta a oferit și câteva sugestii, acordând fanilor șansa de a ghici companiile care ar putea să se asocieze cu Big Hit Entertainment.

Potrivit lui Kim YongHo,

„Big Hit Entertainment se pregătește în prezent pentru o fuziune imensă și achiziție. Dar pentru că nu s-au înregistrat documente oficiale, trebuie să mă abțin să vorbesc direct despre companiile implicate.

Există două companii care sunt în prezent susceptibile de a fi implicate în această fuziune. Una dintre ele are în prezent cel mai popular grup de fete, iar cealaltă este agenția de origine a unei celebrități care este în prezent cea mai populară în show-urile de varietăți.

Directorii executivi ai ambelor agenții au fost prietenii apropiați cu Bang Si Hyuk, directorul Big Hit Entertainment, de foarte mult timp.

Big Hit Entertainment a primit, de asemenea, o propunere de la o agenție mare corporatistă, de asemenea. Această companie are o istorie mult mai veche în industrie (decât Big Hit) și este considerată a fi una dintre primele cinci agenții K-Pop.

Dacă această fuziune are loc, Big Hit Entertainment va depăși, cu siguranță, primele trei agenții, SM, YG și JYP cu mult”.

Firește, fanii au ghicit  imediat și au pus numele în acest moment.

Voi ce părere aveți?

Sursa

3 gânduri despre “Big Hit pregătește o mare fuziune cu alte agenții?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s