Fanii internaționali adoră faptul că în serialul “Romance Is A Bonus Book” apare un cuplu de lesbiene

Urmăriți serialul “Romance Is A Bonus Book” cu Lee Jong Suk și Lee Na Young?  Acesta sparge sterotipurile legate de cuplurile formate din persoane de același sex iar fanii internaționali rezonează cu ideea!

Mulți fani au urmărit drama datorită staurilor hallyu Lee Jong Suk și Lee Na Young, iar unii au fost plăcut surprinși să vadă apariția (chiar dacă scurtă) a unui cuplu de același sex. Este într-adevăr extrem de rar în dramele coreene să vezi un cuplu de același sex și mai ales un cuplu de sex feminin!

În serial, fosta iubită a lui Lee Jong Suk, care l-a înșelat pe acesta, o duce pe Lee Na Young la salonul de înfrumusețare al persoanei cu care se află într-o relație și care se dovedește a fi o femeie! Cele două iubite se îmbrățișează când se văd și la final o conduc pe Lee Na Young la plecare.

Fanii internaționali au reacționat extrem de pozitiv la descoperirea cuplului de fete și au comentat cu plăcere pe rețelele de socializare:

„E UN CUPLU DE ACELAȘI SEX ÎN SERIAL URLU#RomanceIsABonusBook”

„și dacă aveți timp începeți să urmăriți ROMANCE IS A BONUS BOOK pe Netflix sincer e adorabil și  are un personaj lesbian care e beton care nu e tratat la  mișto”

„STAI  deci în romance is a bonus book e un cuplu lesbian ATENȚIE – ASTA E CEL MAI BUN SHOW PUNCT”

„urmăresc „romance is a bonus book” pe Netflix ȘII?? un cuplu de lesbiene care nu este stereotipat apare așa la modul cel mai natural în kdrama!!! f.. meu gay varsă lacrimi de bucurie!!!”

„UN CUPLU LESBIAN ÎN ROMANCE IS A BONUS BOOK „

„ROMANCE IS A BONUS BOOK DRAMA SECOLULUI. Este un cuplu de același sex în drama și totul este atât de natural sunt atât de fericit omg”

 

 

Sursa: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s