IU dovedește că este fanul cel mai înfocat al lui Yoo In Na si cea mai bună prietenă

IU și-a arătat susținerea față de prietena ei bună Yoo In Na si a copleșit-o pe aceasta cu atenții la filmările pentru „A Touch Of Heart„!

Prietenia extraordinară dintre IU și Yoo In Na este deja cunoscută și publicul o adoră. Aceasta din urmă filmează pentru K-drama „Touch Your Heart” unde joacă împreună cu Lee Dong Wook. Pe 13 februarie, un angajat a împărtășit fotografii cu mâncarea care a fost trimisă la platourile de filmare ale serialului de către IU.

Sursa a distribuit fotografiile diferitelor antreuri, feluri de mâncare și fructe trimise de IU, cu un meniu care includea supă de pui, coaste, bulgogi, calamari și multe altele.

Persoana respectivă a adăugat că IU a trimis, de asemenea, un camion de cafea. Împreună cu o fotografie a IU și a lui Yoo In Na, pe cadou se putea citi mesajul: „Mult noroc tuturor actorilor și personalului din „Touch Your Heart” de la IU.” Pe bannerul de deasupra camionului de cafea scria: „Susțin drama tv „Touch Your Heart” și pe actrița Yoo In Na. De la IU.”

Cunoscută pentru modestia ei, IU poate fi extravagantă uneori, nu-i așa? Altă dată, vedeta i-a trimis lui G-Dragon din Big Bang un frigider plin de sticle de soju, pentru a-i mulțumi pentru participarea la hitul ei „Pallette„. Nu v-ați dori și voi o prietenă ca ea?

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s