Park Hae Jin revine într-o K-drama romantică!

Park Hae Jin  a confirmat primul său rol principal din acest an și spune că este încântat să joace într-o k-drama romantică!

În 15 februarie, agenția actorului, Mountain Movement, a anunțat că acesta a acceptat rolul în k-drama “Secret” (titlu de lucru): „A fost confirmat că „Secret” este prima lucrare a lui Park Hae Jin din acest an. Va fi prima dată când el preia un rol în registrul romantic de la debutul său.” Partenera lui din serial va fi actrița Jo Bo Ah.

Un reprezentant al agenției a adăugat că „[Park Hae Jin] a fost distribuit în rolul lui Kang San Hyuk, un personaj ambițios, care devine membru al echipei speciale de salvatori 119 [numărul de urgență din Coreea de Sud] din Coreea de Sud și care este pasionat de bani și onoare.”

„Secret” este o nouă dramă despre oameni cu dorințe realiste, fiecare dintre ascunzând răni emoționale din trecut, legate de amintiri triste, care se adună într-un loc special numit „pădure”. Cicatricile lor încep să se vindece încet, aceștia descoperind adevăratul sens al fericirii și învățând să se iubească pe sine și pe alții.

Park Hae Jin va juca în rolul lui Kang San Hyuk, un membru special al echipei de salvare, care este chipeș, are instincte ascuțite și o minte strălucitoare, dar care și-a pierdut amintirile din copilărie.

În aceeași zi în care a anunțat participarea lui la acest nou proiect, actorul a mers la un eveniment în care a vorbit despre noul său rol în drama „Secret.” În pregătirea noului său rol, precum și datorită faptului că a fost numit un pompier onorific pentru munca sa caritabilă, conferința a inclus și o demonstrație ținută afară la care au participat echipe speciale de salvare pentru intervențiile de urgență.

Actorul a spus: „Aceasta este prima mea comedie romantică în cei 13 ani de actorie. Există o mulțime de elemente de comedie romantică în această drama pe care nu le- am mai arătat înainte ca actor”.

Împărtășind faptul că, deși nu ș-a întâlnit încă cu Jo Bo Ah, el așteaptă încântat citirea scenariului împreună.. Park Hae Jin a spus: „Am vrut întotdeauna să filmez scene în care un bărbat și o femeie împărtășesc un moment în care se agită unul în jurul celuilalt, iar această drama are mai multe scene decât am fi putut să sper. O să mă concentrez să lucrez cu ea [Jo Bo Ah] pentru a scoate în evidență acele scene.”

Serialul va fi difuzat în prima jumătate a anului 2019.

Sursa: soompi

Un gând despre „Park Hae Jin revine într-o K-drama romantică!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s