Atmosfera se încălzește între Lee Na Young și Lee Jong Suk în “Romance Is A Bonus Book”

Noile spoilere are K-dramei de weekend “Romance is a Bonus Book” oferă indicii că relația dintre personajele principale interpretate de Lee Na Young și Lee Jong Suk începe să se schimbe.

„Romance is a Bonus Book” este povestea lui Kang Dan Yi (Lee Na Young), o femeie șomeră care găsește o slujbă temporară la o editură și Cha Eun Ho (Lee Jong Suk), editorul-șef al companiei. În realitate, relația dintre cei doi este foarte veche, cei doi fiind ca frații.

În noile spoilere ale episodului ce urmează să fie difuzat duminică, 17 februarie, lucrurile încep să se schimbe între protagoniști, pe măsură ce Ji Seo Joon (Wi Ha Joon) merge mai departe cu sentimentele sale pentru Kang Dan Yi. Văzând cum Kang Dan Yi acceptă fericită să meargă la o întâlnire cu Ji Seo Joon, gelozia îl cuprinde pe Cha Eun Ho. Dar supărarea lui nu îl face să ia măsuri, pentru că, deși nu-i place faptul că aceștia doi se apropie, el vede încântatarea lui Kang Dan Yi de a începe din nou să se întâlnească din nou cu cineva.

Odată cu aceste evenimente, fotografiile arată o schimbare a perechii. Kang Dan Yi a avut întotdeauna grijă de Cha Eun Ho, dar niciodată nu s-a gândit la el decât ca la un frate mai mic. Cu toate acestea, în timp ce glumește cu el, vede ceva în ochii lui, care o face să se oprească. Ea îi verifică temperatura în glumă, dar el nu râde la glumă și începe să o privească intens în mod intenționat. Privirea din ochii lui, ușor îndurerată, îi face pe spectatori curioși să afle ce se va întâmpla. Dacă mai adăugăm aici faptul că, în noul trailer, fețele celor doi se apropie foarte mult, ca și când s-ar săruta (imagini care nu sunt prezentate în spoilerele de mai jos), așteptarea următorului episod devine și mai interesantă, nu?

Voi urmăriți „Romance is a Bonus Book”?

 

Sursa: soompi

4 gânduri despre „Atmosfera se încălzește între Lee Na Young și Lee Jong Suk în “Romance Is A Bonus Book”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s