Beenzino a fost lăsat la vatră și întâmpinat cu lacrimi de iubita lui Stefanie Michova

Rapper-ul Beenzino revine!

Momentul mult anunțat s-a petrecut în sfârșit! Beenzino a încheiat oficial îndatoririle sale față de patrie, adică serviciul militar obligatoriu, și este de astăzi din nou un om liber (de armată, cel puțin!).

Acesta a ieșit din cazarmă în 17 februarie și a postat pe Instagram următorul mesaj: “Pa pa spirit de sacrificiu în luptă. Bună Mama Tata Steffi. M-am întors.”

Beenzino s-a înrolat în mai 2017 și a servit patria timp de un an și nouă luni. O sursă din agenția Illionaire Records a declarat anterior: „Nici măcar personalul agenției nu va merge în ziua eliberării sale. El va fi lăsat la vatră în liniște împreună cu familia.”

Prietena lui, Stefanie Michova, cu care este într-o relație din 2015, a anunțat că rapper-ul a  revenit printr-o postare Instagram. În videoclipul dezvăluit, ea aleargă spre Beenzino să-l îmbrățișeze și plânge de bucurie.

View this post on Instagram

디데이 !! I got him back finally~ ❤️

A post shared by Stefanie Michova (@stefaniemichova) on

Ea a postat și alte fotografii suplimentare pe Instagram, iar colegul de agenție al  lui Beenzino, Quiett, a salutat de asemenea revenirea rapper-ului pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram

Zino’s back!

A post shared by thequiett (@thequiett) on

Beenzino a dat un mesaj scurt fanilor printr-un clip postat pe contul oficial al Illionaire Records. El a spus: „Toată lumea, m-am întors. M-am întors după ce am fost folosit și sunt gata să fiu folosit din nou, așa că vă rog să așteptați cu nerăbdare. În curând, voi începe să lucrez la muzică și voi veni din nou cu o melodie nouă. Dar înainte de asta voi călători. Probabil va dura ceva timp. Rămâneți aproape.”

Felicitări lui Beenzino!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s