[CCC] Care sunt idolii care arată cel mai bine în viziunea voastră?

Pe o comunitate online, internauții s-au adunat și au discutat despre idolii, care în viziunea lor li se par cei mai frumoși. Cu toți știm, că în industria muzicii sunt mulți artiști care arată fermecător și care ne cuceresc cu talentul și personalitate lor, însă sunt câțiva idoli, care sunt considerați frumoși atât de fani, cât și de non-fani. Să vedem care sunt aceștia!

Articol:

Yoona – Girls’ Generation

În primul rând, este una dintre cele mai frumoase artiste din industrie. Au trecut 10 ani de când a debutat și nu am mai văzut nici un idol care să arate așa mai bine ca ea. Cel mai important lucru este că Yoona este singurul idol care îți dă și impresia unei actrițe. Plus, porecla este Afrodita Young. Șah mat.

Jungkook – BTS

Cum să spun asta… Cred că arată adorabil, pentru că este cel mai mic din trupă, dar are de asemenea un corp superb. Chiar dacă sunt băiat, tot îl admir pentru cum arată ㅋㅋㅋㅋ Plus, e un cântăreț minunat. Este cu adevărat un artist complet.

V – BTS

Cred că arată incredibil, în fiecare poză iese minunat. Chiar este un geniu când vine vorba de calitățile vizuale. Totodată, are o personalitate adorabilă și o voce groasă, e perfect.

Irene – Red Velvet

Cred că ea este idolul din a treia generație care arată cel mai bine. Serios, arată ca o păpușă. Are o imagine rece, dar devine extrem de adorabilă când începe să vorbească cu accent. Parcă este o păpușă Barbie vorbitoare.

Yook Sungjae – BTOB

YookJalDdo este prescurtarea de la Yook Sungjae + Fermecător (잘생긴/Jal-Saeng-Gin) + Nebun (또라이/Ddo-ra-i), ce-l descrie perfect.. un tip fermecător și nebun. Arătat adorabil și chipeș în același timp, lucru ce este fascinant și, pe deasupra, are și o personalitate drăguță. Însă, cel mai important lucru este că el e un cântăreț minunat. Doar gândiți-vă… Un cântăreț grozav cu imaginea și personalitatea lui, este sfârșitul jocului.

Comentarii:

1. [+242][-53] V

2. [+220][-54] V

3. [+166][-51] Yook Sungjae

4. [+145][-100] Cred că Lee Minhyuk din BTOB e foarte chipeș… este trist că ceilalți nu-și dau seama cât de frumos este…

5. [+113][-10] L

6. [+103][-32] El! E naibii de frumos!

7. [+101][-22] V

8. [+98][-14] Jin

9. [+80][-26] Jungkook

10. [+71][-9] L.. Nu pot decât să-l admir când vâd cât de frumos este

Ce părere aveți?

Sursa: pannative

22 de gânduri despre „[CCC] Care sunt idolii care arată cel mai bine în viziunea voastră?

 1. Dana

  Jungkook! ❤ Pt mine el reprezinta baiatul/barbatul perfect ❤ e frumos, corp atletic, super voce si super caracter(din ce am vazut) ❤
  Un alt membru BTS care ma inebuneste(dar nu la fel ca Jungkook) e V. E fenomenal tipul! ❤ ❤
  Insa nu-i pot ignora si pe restul membrilor, poate nu toti sunt zeii frumusetii, dar fiecare au ceva aparte care ma face sa-i ador extrem de mult! ❤ ❤
  Industria k-pop e plina de fetisoare frumoase. Mie imi place tare mult cum arata Lisa, Kai, D.O, , Rose, Jihyo , Nayeon, IU, BTS bineinteles sunt inclusi! 🙂

  Apreciază

  Răspunde
 2. Cristina

  Sunt incantata de prezentarea din articol si comentarii ,artistii sunt dintre cei care arata foarte foatre bine, in plus si foarte talentati…..Frumusetea lor, talentul de necontestat si personalitatea lor fermecatoare ii claseaza in fruntea celor mai bine cotati artisti k-pop ce cuceresc inimile fanilor…Ne incanta privirile, sufletul si inima…BTS in primul rand…V, Jungkook, Jin,Jimin…& comp….frumosi si talentati…Yoona si Irene….Rose, Lisa, Kai….dulci…..frumosi….cu placuta prezenta scenica…îi iubim !!!!

  Apreciază

  Răspunde
 3. Diana

  Jungkook imi place muult, maxim, cel mai maxim🤣, dar V este incredibil de frumos, cred ca este cel mai frumos din industria Kpop. Si Jinim este frumos, la fel si ceilalti membri BTS. Foarte frumosi cred ca mai sunt Kay, Taemin si Sehun si G Dragon. Iar dintre fete, mie una imi place mult CL, apoi Hwasa😍, Hyuna si Lisa.

  Apreciază

  Răspunde
 4. Dumi

  Pentu mine toti din EXO sunt foarte foarte frumosi 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 👑 Desigur si cei din articol sunt foarte frumosi. Si lista continua…(sunt foarte multi)

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s