Jung Hae In şi Yoon Kyun Sang trimit cafea pentru a-şi arăta sprijinul pentru Lee Jong Suk

Jung Hae In And Yoon Kyun Sang Send Coffee Trucks To Show Support For Lee Jong Suk

Cei mai buni prieteni ai lui Lee Jong Suk îşi transmit iubirea pentru acesta sub formă de cafea, pentru a-şi arăta sprijinul pentru noua lui dramă.

Pe 19 februarie, actorul a postat poze cu tonetele de cafea de la Jung Hae In şi Yoon Kyun Sang de pe platourile de filmare ale dramei tvN “Romance Is a Bonus Book”.

Lee Jong Suk a scris: “Hae in!”, şi a împărtăşit pozele cu cadoul drăguţ din partea acestuia. Cei doi actori au devenit apropiaţi după ce au jucat împreună în drama SBS din anul 2017 “While You Were Sleeping”, iar de atunci au mers împreună în călătorii.

Afişul de deasupra tonetei spune: “Îl încurajez pe actorul Lee Jong Suk şi drama ‘Romance Is a Bonus Book’. Cu sinceritate, Jung Hae In”, iar semnul de lângă acesta spune, “Mult noroc personalului şi actorilor dramei ‘Romance Is a Bonus Book’. Vă rog să aveţi grijă de Jong Suk al nostru. Cu sinceritate, Jung Hae In.”

View this post on Instagram

해이니!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A post shared by 이종석 (@jongsuk0206) on

Lee Jong Suk a postat, de asemenea, poze cu o tonetă din partea lui Yoon Kyun Sang, care a jucat alături de el în drama SBS din anul 2014 “Pinocchio”. Acesta a adăugat: ”Uau! Iubirea mea Yoon Kyun Sang Kyun Sang”.

Afişul de pe tonetă a exprimat timid iubirea lui Yoon Kyun Sang pentru Lee Jong Suk, şi l-a încurajat pe acesta. Pe alte afişe a scris: “Hyung se va ocupa de deserturile tale. Nu-ţi face griji pentru băuturi. Bea cât de mult doreşti şi prinde putere” şi “Jong Suk, copilul meu, haide să mâncăm”.

Cei doi actori şi-au arătat prietenia apropiată anterior la emisiunea tvN “Three Meals a Day: Seaside Ranch”, atunci când Lee Jong Suk a fost invitat acolo.

View this post on Instagram

우앙 내 사랑 융귱상귱상😉

A post shared by 이종석 (@jongsuk0206) on

În prezent, Lee Jong Suk joacă rolul principal în “Romance Is a Bonus Book”, care este difuzată sâmbăta şi duminica, la ora 14:00 (România).

sursă: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s