Fiind numit un „star mondial”, Rain laudă succesul internațional al BTS

Rain On Being Called A World Star, Praises BTS’s Global Success

Rain a lăudat BTS într-un interviu recent.

Pe 20 februarie, actorul care va juca în filmul „Uhm Bok Dong” a vorbit despre popularizarea culturii coreene și despre „sindromul BTS”. Rain a fost descris ca „un star mondial”, după ce a activat ca un cântăreț și actor în Coreea și în străinătate. Recent, trupa BTS a fost recunoscută ca sursă a răspândirii culturii și muzicii coreene în întreaga lume.

Oamenii m-au numit o vedetă la nivel mondial, fiind ceva ce nu s-a mai întâmplat până acum, dar eu cred că a fost o exagerare„, a spus idolul. „Cred că toți coreenii care lucrează în prezent în străinătate ar trebui să fie aplaudați.

El a continuat: „Datorită lor, oameni din alte țări studiază despre cultura și limba coreeană. Când organizam turnee în alte țări în trecut, eram nevoit să răspund la întrebările fanilor în engleză. Acum, când întreb ceva în coreeană, [fanii] înțeleg totul și răspund. Studiază limba prin intermediul YouTube datorită cântăreților K-pop, actorilor coreeni și conținutului coreean.

BTS este cu într-adevăr un grup uimitor și minunat. De asemenea, cred că alții, inclusiv TWICE, trebuie să fie mai apreciați. Mă întâlnesc uneori cu PSY și sunt atât de fericit. Eu și PSY suntem amândoi producători muzicali. Dacă grupuri precum BTS și TWICE se descurcă bine acum, atunci  în viitor o stea mai mare poate apărea și câștiga popularitate.”

Rain va reveni pe marile ecrane prin intermediul filmului „Uhm Bok Dong”, care se bazează pe o poveste reală inspirată din viața unui ciclist care a câștigat primul loc într-o cursă cu bicicletele în timpul epocii coloniale japoneze.

Sursă: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s