Lee Jong Suk și Lee Na Young, aproape de sărut în “Romance Is A Bonus Book”!

K-drama “Romance Is A Bonus Book” oferă noi spoilere cu Lee Jong Suk și Lee Na Young în care cei doi aproape se sărută!

“Romance is a Bonus Book” arată cum evoluează relația de noona – frate mai mic dintre Kang Dan Yi (Lee Na Young), o femeie divorțată și mamă singură, care lucrează temporar la o editură, și Cha Eun Ho (Lee Jong Suk), editorul șef al companiei.

În episodul difuzat în 23 februarie,  relația dintre Kang Dan Yi și Cha Eun Ho a început să se schimbe. Pentru a o proteja pe Dan Yi, Eun Ho a mințit cu privire la sentimentele sale pentru era, dar Dan Yi a realizat deja că el probabil o place și început să-l privească diferit. Din acest motiv, Dan Yi a fost copleșită și agitată, reacționând la orice gest simplu făcut de fratele ei mai mic. Analizând din nou relația dintre ea și Eun Ho, aceasta a început să-și dea seama că sentimentele ei pentru el s-au schimbat și ele. Așa că între cei doi protagoniști începe un nou tip de legătură, romantică de această dată.

Iar dacă spectatorii nu erau destul de agitați deja în așteptare deznodământului relației celor doi, tvN a lansat un set de fotografii care arată că Eun Ho și Dan Yi sunt pe punctul de a săruta!

Producătorii serialului promit că în episodul din 24 februarie personajele principale vor rezona sentimental în cele din urmă, la un moment dat, oferind momente pline de emoție pentru spectatori. Personalul de producție a declarat: „Pentru că ambii sunt atât de importanți unul pentru altul, Kang Dan Yi și Cha Eun Ho își vor construi emoțiile mai atent decât oricare alt cuplu. Vă cerem să vizionați drama chiar și în cele mai mici detalii.”

Nu știu despre voi, dar eu una abia aștept episodul următor!
Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s