JYP a dezvăluit prin audițiile deschise ce idoli legendari a antrenat în toți anii de activitate + câștigătorul audițiilor

De la Dean, ChunghaGoo Hara din KARA și IU până la Jhope din BTS, Junhoe și Donghyuk din iKON și Shownu și Hyungwon din MONSTA X, toți au fast la audiții pentru JYP și majoritatea au fost acceptați!

În fiecare an, agenția JYP Entertainment organizează audiții deschise. Stagiari care fac parte din alte agenții sau care vor să înceapă o carieră în lumea divertismentului din Coreea se înscriu și concurează împotriva a 800- 2000 de participanți pentru un loc în companie. Șanse? Limitate. J.Y. Park a spus cu ceva timp în urmă că aceste audiții sunt speciale și că doar 2 persoane beneficiază de ele, 1 fată și 1 băiat. Dar această posibilitate este un caz fericit, Chan, liderul trupei Stray Kids, a dezvăluit recent în timpul concertului că el a fost singurul ales în anul 2010 din cei 800 de participanți.

Anul 2019 a marcat ediția cu numărul 15! Audiența a fost surprinsă când a văzut că spectacolul a fost deschis cu un videoclip în care arăta foști stagiari care au intrat în agenție prin audițiile deschise sau doar cei care și-au încercat norocul.

Pe lângă stagiarii care au rămas în JYP și au debutat în trupe precum GOT7 ( Jinyoung și JB) și Nayeon și Jeongyeon în TWICE, au fost și persoane care nu au lăsat eșecul să îi demoralizeze, au continuat să lucreze și acum ne punem mândrii cu ei! IU, Yoon Doojoon din Highlight, Hoya ( fost membru) & Dongwoo din INFINITE, Hyorin & Dasom din fosta trupă SISTAR, Shownu & Hyungwon din MONSTA X, Junhoe & Donghyuk din iKON, Dean, Minyuk & Sungjae din BTOB, Chorong din A Pink, J-Hope din BTS, Chungha, Ha Sungwoon din fosta trupă Wanna One, Goo Hara din fosta trupă KARA, Choa, fostă membră a trupei AOA, Hani din EXID, Xiumin din EXO, Nam Ji Hyun din fosta trupă 4Minute, Ravi din VIXX, Exy & Yeonjung din WJSN, Solbin din LABOUM, Euijin din SONAMOO, Youngjae din fosta trupă B.A.P, Hui & Hongseok din PENTAGON, E’Dawn și Naeun din April.

Chiar dacă au fost stagiari pentru o perioadă sau nu au fost aleși, lumea k-pop-ului se poate mândri cu ei și îi felicităm pentru toată munca depusă!

În noapte audițiilor a fost anunțat că Han Shin Young este câștigătoarea ediției cu numărul 15. Ea a fost fostă stagiară la agenția de dans SDK Art Factory și a făcut parte din trupa de dans S.D.K Girls. Agenția a declarat că încă nu are un răspuns concret asupra unei stagiar de sex masculin dar când o să se hotărască o să facă anunțul.

P.S. Artiștii menționați mai sus sunt doar cei care au aplicat pentru JYP prin audițiile deschise și nu prin cele normale!

Sursă: twitter

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s