Minhyuk din BTOB a lansat un nou MV cadou fanilor săi

Deși au trecut câteva zile de la momentul respectiv, nu puteam să nu vă prezint cadoul deosebit făcut de Minhyuk din armată fanilor săi.

Minhyuk din BTOB s-a înrolat în 6 februarie 2019, dar are grijă să compenseze lipsa lui cu tot felul de cadouri pentru fani.  Spre exemplu, acum o săptămână, idolul a lansat prin intermediul agenției CUBE Entertainment videoclipul “Tonight (With Melody)”! Melodia face parte pe pe primul său album solo, lansat în luna ianuarie și intitulat  „HUTAZONE”.

Cântecul este despre sentimentele și lupta de a spune cuiva că îl/o placi. Piesa a fost scrisă  de Minhyuk  în timp ce se gândea la fanii care urmau să cânte împreună cântecul. De asemenea, idolula participat și la compunerea muzicii.

Videoclipul îl urmărește pe Minhyuk, în timp ce încearcă să se pregătească pentru mărturisirea sa. Există, de asemenea, o surpriză la sfârșitul videoclipului, pentru fanii care l-au inspirat.

 

La câteva zile după lansarea clipului, CUBE a postat și un filmuleț extins de la filmările scenei cu perdele din videoclipul de mai sus, în care Minhyuk zâmbește răpitor privind către obiectiv:

 

O să vă fie dor de Minhyuk?

 

Sursa: allkpop

Un gând despre „Minhyuk din BTOB a lansat un nou MV cadou fanilor săi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s