Internauţii votează actorul cu cele mai dezamăgitoare abilităţi

JUNG WOO SUNG, KIM TAE HEE

Exciting DC al site-ul DC Inside și compania de cercetare a preferințelor My Celebs a organizat un sondajul despre actorii cu cele mai dezamăgitoare abilități de actorie.

Timp de o săptămână, între 17 și 23 februarie, internauților li s-a cerut să voteze actorii pe care îi consideră buni, dar i-au dezamăgit cu performanțe nesatisfăcătoare.

Din cele 7166 de voturi, actrița Kim Tae Hee a ocupat primul loc obținând un total de 892 de voturi (12,4%). Aceasta a câștigat atenție din partea publicului pentru frumusețea ei încă din ziua debutului, și a primit complimente pentru rolul ei din drama „Stairway to Heaven” din 2003. Cu toate acestea, criticile pentru abilitățile ei au crescut în timp.

Locul al doilea a fost ocupat de Jung Woo Sung cu 764 de voturi obținute (10,7%). Jung Woo Sung, un star foarte atrăgător, și-a consolidat în mod activ cariera cu diverse proiecte, dar a primit critici pentru că nu a reușit să intre în pielea personajul său în câteva producții.

Alți actori care au obținut voturi din partea participanților la sondaj au fost: Jung Il WooBae Doo NaLee Seo JinHan Ga InChoi Soo JongKwon Sang WooJo In SungJung Eun ChaeLee Dong WookMoon Chae WonJang Dong GunLee Sun KyunCha In PyoLee Jung Jae și Shin Hyun Joon.

Sursă: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s