Lee Na Young îl surprinde pe Lee Jong Suk cu un cadou dulce înainte de înrolare

Partenera lui Lee Jong Suk din K-drama „Romance is a Bonus Book” l-a surprins cu un gest tare dulce pe acesta, dorind să își arate sprijinul. 

La începutul acestei săptămâni, Lee Jong Suk a anunțat că se va înrola în armată pe 8 martie, aproximativ la o săptămână de la încheierea filmărilor sale pentru K-Drama „Romance is a Bonus Book”.

Pe 28 februarie, actorul a dezvăluit pe contul lui de Instagram că partenera lui de filmări, Lee Na Young, i-a pregătit o surpriză înainte de înrolare. Actrița i-a trimis acestuia un camion de mâncare la filmări, împreună cu un mesaj dulce care l-a cucerit pe actor.

Lee Na Young a scris: „Eun Ho [personajul lui Lee Jong Suk în drama], când primăvara, vara, toamna și iarna au trecut fiecare de două ori [o referință la cei doi ani ai serviciului militar obligatoriu], un sezon cu o frumoasă lună va veni. Fii sănătos!”

Actrița a adăugat, de asemenea, în joacă, o frază folosită de soldații coreeni, semnându-și mesajul cu numele „Dani Dani [numele personajului ei în drama]”.

Lee Jong Suk și-a exprimat recunoștința prin postarea unei fotografii a mesajului lui Lee Na Young: „Îți mulțumesc foarte mult, noona … aceasta este prima dată când am primit un camion de mâncare de la un coleg …”

A terminat legenda cu un joc de cuvinte, scriind: „Numărul meu preferat este [Lee] Na [Young]” („Lee” se pronunță la fel cu numărul doi în coreeană, în timp ce „Young” se pronunță la fel cu zero).

Frumoasă camaraderia celor doi, nu-i așa?

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s