6 celebrități coreene ce se înrolează în armată în luna martie 2019!

Celebrities Enlisting In The Military In March 2019

Toți bărbații coreeni, apți din toate punctele de vedere, trebuie să se înroleze în armată, iar vedetele nu fac excepție la această lege veche de zeci de ani!

Aici sunt câteva celebrități care se vor înrola în armată în luna martie 2019, unde vor servi țara timp de 21 de luni.

Lee Jong Suk

Lee Jong Suk, care momentan poate fi văzut în drama de pe tvN “Romance is a Bonus Book”, se va înrola pe data de 8 martie.

Actorul a suferit o ruptură de ligament din cauza unui accident de mașină de pe vremea când avea 16 ani, iar din această cauză nu va servi ca soldat activ. În schimb, va fi repartizat într-o locație de către Administrația Militară a Forței de Muncă, unde va lucra ca agent în serviciul public. Lee Jong Suk va reveni din armată în data de 2 ianuarie, anul 2021.

Key din SHINee

Key se va înrola ca membru a trupei armatei pe data de 4 martie.

Chiar în ziua plecării sale, Key va oferi fanilor drept cadou albumul său reîmpachetat, pe nume “I Wanna Be”, care va fi lansat tot în data de 4 martie, ora 18:00 la coreeni. Albumul va include cele 10 melodii de pe albumul său ”FACE” plus încă trei melodii noi, printre care și melodia principală “I Wanna Be”.

N din VIXX

N, de asemenea, i se va alătura lui Key în formația militară pe 4 martie. Idolul a anunțat pe fan-cafe-ul său: „Mă voi înrola la vârsta de 30 de ani. Am primit o notificare că trebuie să mă înscriu ca soldat activ pe 4 martie. Deși ați putea fi surprinși de vestea bruscă, cred că va fi o mare sursă de putere pentru mine dacă mă veți înveseli și susține, așa cum ați făcut-o până acum.”.

N este primul membru al trupei VIXX care se va înscrie în armată și și-a luat la revedere de la fani printr-o serie de fan-meetinguri.

Jeong Jinwoon din 2AM

Jeong Jinwoon este ultimul membru 2AM care se înrolează în armată. El, ca și N și Key, se va înscrie tot în data de 4 martie. La concertul solo care a avut loc în data de 24 februarie, cântărețul a spus: ”Mă voi întoarce în curând. Vă rog să așteptați până atunci.”

Hoon și Kiseop din U-Kiss

Hoon a fost acceptat în Corpul Marin și va fi admis la Centrul de Formare al Corpului Marin din Pohang, pe 18 martie. Kiseop va începe pregătirea de bază pe 21 martie, înainte de a servi ca agent în serviciul public datorită discului herniat preexistent.

Le dorim armată ușoară!

Sursa: soompi

3 gânduri despre „6 celebrități coreene ce se înrolează în armată în luna martie 2019!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s