Se zvoneşte că Nam Joo Hyuk va juca cu Jung Yu Mi în noua dramă Netflix

Nam Joo Hyuk To Reportedly Star As Male Lead Opposite Jung Yu Mi In New Netflix Drama

Se pare că Nam Joo Hyuk şi-a ales următorul proiect!

Pe 6 martie, Ilgan Sports a dezvăluit că actorul Nam Joo Hyuk a primit rolul principal în noua dramă originală Netflix intitulată  “School Nurse Ahn Eun Young” (titlu de lucru). Bazată după romanul lui Jung Se Rang cu acelaşi nume, “School Nurse Ahn Eun Young” este o dramă fantastică despre o soră medicală pozitivă şi neînfricată ce lucrează într-o şcoală, care are abilitatea unică de a alunga spiritele, însă efectuează exorcismul într-o metodă neobişnuită, comică.

Producătorul va fi Lee Kyung Mi, care stă în spatele filmelor “The Truth Beneath” şi “Crush and Blush.” De asemenea, actriţa Jun Yu Mi a fost confirmată în rolul principal al lui Ahn Eun Young.

Dacă ştirea va fi confirmată de reprezentanţii lui Nam Joo Hyuk, atunci acesta va portretiza rolul lui Hong In Pyo, un profesor de limbă coreeană tradiţională, care este extrem de protectiv şi merge şchiopătând, în urma unui accident de maşină. Acesta începe să lucreze în şcoala care a fost fondată de bunicul său şi e un personaj cheie în această dramă. Nam Joo Hyuk a terminat recent filmările dramei de pe JTBC, „Radiant”, iar această producţie ar putea fi noul său proiect!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s