Bang Yongguk le spune celor care suferă de depresie: „Nu sunteți singuri”!

Bang Yongguk, fostul lider al grupului B.A.P., se pregătește de lansarea primului album solo după încheierea contractului cu TS Ent. și spune că vrea ca muzica lui să ofere un mesaj din propria experiență legată de depresie și altele.

Acesta a acordat un interviu pentru portalul tenasia și  a spus: „Sunt o persoană mai pozitivă decât am crezut. Mă percep ca fiind o persoană plictisitoare din cauza dependenței de muncă. Sunt liniștit și nu-mi plac locurile aglomerate. Cu toate acestea, cred că am pierdut partea pozitivă pe care am avut-o, așa că în ultima vreme am încercat să mă regăsesc din nou.”

De asemenea, el a spus că piesa „Hikikomori” a fost lansată în baza unuia dintre jurnalele sale.

Idolul a continuat: „Vreau să continui transform subiectele din jurnalul meu în muzică. Bunicul meu ținea un jurnal zilnic. După ce a murit, am citit fiecare lucru din el și a fost atât de minunat pentru că înauntru era povestea lui. De aceea, am început să-mi scriu jurnalul pentru a-mi lăsa povestea în urmă ca și el.”

„Hikikomori” a urcat în topurile Tunes în 14 țări, inclusiv în țări din Europa și Asia. Potrivit lui Bong Yong Kook „acest cântec este un cântec sensibil care m-a făcut să mă simt că „nu mă tem de problemele (părțile) mele întunecate”.

„Oamenii care se simt deprimați par în marea lor majoritate a crede că sunt singuri. Dar sper să credeți prin acest cântec că nu sunteți singuri. Obișnuiam să ascund aceste sentimente. Vreau să arăt că pot să vorbesc sincer acum pentru că, fiind un idol și acesta fiind un job în fața oamenilor, a existat o parte limitată în care am putut vorbi sincer. Asa ca sper că oamenii vor asculta muzica mea și nu numai pe mine și că vor simti că nu sunt singuri „.

Bang Yong Guk va lansa ]n 15 martie primul album solo complet intitulat ‘BANGYONGGUK‘.

Sursa

Un gând despre „Bang Yongguk le spune celor care suferă de depresie: „Nu sunteți singuri”!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s