Jooyeon criticată pentru atitudinea nepoliticoasă de la „Radio Star”

Fosta membră After School, Jooyeon, a fost criticată dur de public, în urma apariţiei sale la emisiunea „Radio Star” de pe MBC.

În data de 6 martie, Jooyeon, Song Jae RimKwak Dong yeon şi Ahn Woo Yeon au fost invitaţii speciali ai episodului din acea zi. Chiar de la începutul emisiunii, Jooyeon le-a spus gazdelor, ridicându-şi sprâncenele, să nu o întrebe nimic. Mai mult, în timp ce restul vorbeau, aceasta nu era atentă şi chiar l-a făcut de râs de Song Jae Rim, spunându-i: „Oppa, poveştile tale sunt aşa plictisitoare.”

Kwak Dong Yeon a dezvăluit că nu are o experienţă bogată cu întâlnire, cea mai lungă relaţie a sa fiind doar de 90 de zile, iar Jooyeon a spus: „Pssh” şi a râd cu un ton batjocoritor. Kwak Dong Yeon a răspuns la reacţia ei, spunându-i: „Îţi dai seama că râzi acum de toţi oamenii din ţara asta care au avut relaţii scurte?”.

După ce a fost difuzat acest episod, mulţi telespectatori şi-au exprimat nemulţumirea faţă de comportamentul lui Jooyeon. Internauţii coreeni au lăsat comentarii la articolele cu privire la emisiune, precum: „Nu are minte deloc?”, „Era atât de nepoliticoasă”, „Mă simţeam prost urmărind emisiunea. Se crede mare vedetă,” „Nu e unică. E, pur şi simplu, ciudată şi nepoliticoasă”, „Pare atât de proastă. De ce să mai mergi la o emisiuni, dacă nu vrei să ţi se pună întrebări.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s