5 cântăreţi care şi-au scris cele mai populare melodii în mai puţin de 30 de minute

Cantantes que escribieron temas exitosos en 30 minutos o menos

Să compui ceva din nimic nu este un lucru uşor de făcut, dar cântăreţii o fac mereu pentru scoate muzică bună pentru fanii lor. În mod surprinzător, unii artişti coreeni au reuşit să creeze hit-uri în doar câteva minute. Să vedem ce muzicieni din Coreea au obţinut rezultate incredibile în mai puţin de 30 de minute.

Zion.T

„Yanghwa Bridge” este piesa care l-a făcut pe artist faimos. În timpul apariţii la TV, Zion.T a dezvăluit că a durat doar 30 de minute pentru a scrie această melodie populară. El a explicat: „Eram foarte stresat, aşa că m-am dus într-o călătorie. În timp ce eram în avion, am scris despre ceea ce am vrut să spun familiei mele.”

Zico

În anul 2016, Kim Sejeong din Gugudan debutase solo o baladă minunată numită “Flower Road”, care a fost produsă, scrisă şi compusă de idol. Rapperul a dezvăluit că i-a luat 20 de minute şi că s-a inspirat din cuvintele pe care idolul feminin i le-a adresat mamei sale.

Lee Seung Gi

În 2011, artistul şi actorul a lansat o melodie intitulată “Love Time”. S-a făcut cunoscut faptul că această dulce melodie a fost scrisă de Lee Seung Gi când a vizitat Japonia. Acesta a spus că a scris-o pe drum în timp ce servea o bere şi că i-a luat doar 20 de minute.

SEENROOT

“Sweet Heart” este foarte cunoscută printre coreeni pentru partea de început – “oppaya”. Shin Hyun Hee din SEENROOT a spus că a scris-o în 5 minute într-o cafenea în timp ce cânta la chitară.

Lee Jung

Actorul şi cântăreţul a apărut într-o ocazie la televizor cu actorul Jin Goo, unde a povestit istoria melodiei “For You”. Jin Goo a explicat: „Lee Jung nu poate bea, dar când am fost părăsit şi am vrut să servesc ceva, el mi-a spus că vrea să bea cu mine. S-a inspirat din povestea ce i-am spus-o şi a scris-o în cinci minute.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s