Lee Jong Suk se înrolează astăzi

Lee Jong Suk începe azi serviciul ca lucrător public și din cauza nebuniei din fața instituției unde trebuia să se prezinte, a semnat actele de înregistrare într-o parcare subterană!

Deși K-Drama în care apare nu s-a încheiat încă („Romance is a bonus book„), Lee Jong Suk s-a deplasat la un birou districtual secret pentru a-și începe serviciul. Pentru că a avut ligamentele anterioare încrucisate după un accident de mașină suferit la vârsta de 16 ani, el a fost considerat inapt pentru serviciul militar ca soldat activ și va servi patria ca  lucrător în serviciul public.

Locația de muncă a lui Lee Jong Suk nu a fost dezvăluită, dar mulți reporteri și fani s-au adunat acolo unde acesta trebuia să semneze documentele de înscriere. În consecință, vedeta a semnat documentele oficiale în parcarea subterană de sub biroul unde trebuia să depună actele.

Agenția lui a spus: „locația serviciului unde lucrează în prezent Lee Jong Suk nu este acest birou de cartier, ci o organizație afiliată diferită,“ și a explicat, „El era în drum spre biroul districtual să prezinte documentele necesare, si pentru că au venit multe persoane, inclusiv reporteri, biroul districtului a avut considerație față de acest fapt. Pentru că trebuia doar să semneze documente, biroul districtual a avut grijă să evite agitația.”

Agenția a adăugat: „După semnare, s-a dus la locul de muncă.

Lee Jong Suk va începe să lucreze în serviciul public înainte de a intra într-un centru de formare și de a primi pregătirea militară de bază.

El urmează să fie eliberat din serviciu în 2 ianuarie 2021.

 

Sursa: soompi

 

 

2 gânduri despre „Lee Jong Suk se înrolează astăzi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s