Dongwoon din INFINITE a picat testul poliției și își va servi patria ca militar activ

Din păcate, Dongwoon din INFINITE nu are numai vești bune. El a debutat solo cu noi melodii frumoase, dar a aflat că nu trecut testul care i-ar fi dat dreptul să efectueze serviciul militar obligatoriu la poliție.

Dongwoon a aflat că nu a luat examenul pentru a servi ca ofițer de poliție pe care l-a dat în luna februarie, pentru că nu a reușit la testul final. Acum acesta va trebui să îți servească patria ca soldat activ.

Anterior, agenția INFINITE, Woollim Entertainment, a declarat: „Dongwoo intenționează să se înscrie pentru serviciul militar obligatoriu în acest an și dă test pentru a servi ca ofițer de poliție. El va servi în mod corespunzător în funcție de rezultatele examenului”. Dongwoo va fi al doilea membru INFINITE care se va înscrie după Sunggyu.

Dongwoon a debutat solo de curând cu ‘Bye‘ și două MV-uri incredibile lansate simultan,  „News” și „Party Girl„,  pe care le puteți (re)urmări aici.

Surse: soompi, allkpop

2 gânduri despre „Dongwoon din INFINITE a picat testul poliției și își va servi patria ca militar activ

  1. Kim Autor post

   posibil. mai.putine antrenamente sigur plus ca esti in oras nu in unitate undeva izolat. viata mai usoara. unii cred ca merg si acasa… nu mai tin minte cum era la T.O.P. daca l-au gasit acasa cand a.luat pastile ca si el a fost la politie si stiu ca mai dormea pe acolo. dar clar viata e mai usoara acolo

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s