Fanii au descoperit un mesaj secret pe CD-ul albumului TXT

TXT și-a făcut recent debutul cu piesa „Crown” și albumul „The Dream Chapter: Star”, iar fanii care au cumpărat materialul discografic au avut parte de o surpriză.

Cei mai tineri idoli de la Big Hit au devenit renumiți în timpul perioadei de pre-debut datorită teaserelor unice, care conțineau câte un mesaj secret în codul Morse. De asemenea, fiecare videoclip de prezentare al membrilor era însoțit de câteva cuvinte, precum: „mâine”, „secret”, „speranță”, „promisiune” și „indiciu”. Ei bine, se pare că, nici CD-ul albumului lor nu face excepție, fanii descoperind un detaliu foarte interesant.

TXTCD

Dacă privești mai atent, poți observa că liniile de pe CD reprezintă tot codul Morse, care după ce sunt descifrate, rezultă următoarea propoziție: „Găsește răspunsurile, schimbă ziua de mâine”.

TXTCD2

Se pare că TXT se aseamănă foarte bine cu seniorii lor BTS, care mereu introduc cuvinte cheie în diferite videoclipuri. Oare această propoziție face aluzie la următoarea revenire?

Sursa

Un gând despre „Fanii au descoperit un mesaj secret pe CD-ul albumului TXT

  1. Sandra

    Îmi plac genul acesta de mistere, în plus propoziția îmi da o senzație de incurajare. Îmi transmite ceva pozitiv, ceva de genu’ : dacă poți face o schimbare în bine în viata ta, atunci nu ezita. Ceea ce îmi place.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s