Poliția oferă noi declarații despre cazul lui Seungri + grupul de chat și camera de filmări ascunsă din club

Polițiștii au răspuns la cele mai recente acuzații legate de Seungri din Big Bang și implicarea sa în împărtășirea în mod ilegal de imagini și fotografii cu conținut sexual.

Pe 11 martie, SBS funE a anunțat în exclusivitate că imagini filmate cu camere video ascunse și fotografii luate în secret au fost împărtășite într-un chat de discuții la care avea acces Seungri, alți doi cântăreți de sex masculin și încă alte cinci persoane. Reportajul a arătat că au existat aproximativ 10 cazuri în care materiale video și fotografii făcute ilegal au fost împărtășite în chat.

Într-un caz, domnul Kim, o cunoștință a lui Seungri, care a ajutat idolul cu afacerea sa de restaurante și, de asemenea, a lucrat la Club Arena, a postat un videoclip și fotografii ale unui bărbat și al unei femei care făceau sex în clubul lui Seungri la 9 ianuarie 2016.

Ca răspuns, Agenția de Poliție Metropolitană din Seul a declarat: „Știam deja de afirmațiile despre Seungri [și alții] care a împărtășit imagini făcute cu o cameră video  ascunsă și fotografii [în chat]. În prezent, verificăm detaliile [privind acuzațiile].”

Min Gab Ryong, șeful Agenției Naționale de Poliție, a comentat, de asemenea, cazul în general, la o conferință de presă care a avut loc în dimineața zilei de 11 martie. El a spus: „Chiar dacă [Seungri] se înrolează, poliția nu poate ieși din investigație. Vom continua să investigăm consultând Ministerul Apărării Naționale.”

Când a fost întrebat dacă investigatorul principal va fi transferat la procuratura militară, șeful Min Gab Ryong a răspuns: „Au existat cazuri în trecut în care poliția a continuat ancheta dacă un caz a fost considerat important și când a fost nevoie de ancheta poliției.”

El a concluzionat: „Trebuie să luăm în considerare diferite căi [de investigație] înainte ca [Seungri] să se înroleze ca parte a procedurii, dar poliția va continua să investigheze după consultarea cu Ministerul Apărării Naționale”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s