“Romance Is A Bonus Book” obține cel mai mare rating de la lansare

Evoluția poveștii de iubire intrepretată de Lee Jong Suk și Lee Na Young aduce ratinguri record pentru serialul “Romance Is A Bonus Book”.

Potrivit institutului Nielsen Coreea, episodul “Romance Is A Bonus Book” din 10 martie a avut o medie de 6,3% de audiență și a atins un nivel maxim de 7,2%, ceea ce reprezintă, de departe, cea mai bună performanță a dramei. Recordul anterior erat deținut de episodul din 24 februarie, care a obținut un rating mediu de 5,8%.

Drept urmare, drama a obținut cele mai mari ratinguri în rândul serialelor de televiziune prin cablu, pe platforme IPTV și prin satelit. Drama a înregistrat, de asemenea, o medie de 3,8% și a atins un vârf de 4,3% pentru grupul său de vârstă țintă 2049 (persoane cu vîrste cuprinse între 20 și 49 de ani).

„Romance is a Bonus Book” spune povestea lui Kang Dan Yi (jucată de Lee Na Young) si Cha Eun Ho (Lee Jong Suk), doi oameni care se cunosc de mult timp și care pleacă de la o legătură de tip frate mai mic-soră pentru a ajunge la o relație de iubire.

Între timp, actorul principal al dramei, Lee Jong Suk, s-a înrolat și a început serviciul în calitate de lucrător în serviciul public, pe data de 8 martie. El urmează să fie eliberat din serviciul său în 2 ianuarie 2021.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s