Scandalul lui Seungri din Big Bang va afecta activitățile artiștilor de la YG?

În legătură cu scandalul lui Seungri din Big Bang, rețelele de socializare din Coreea de Sud au fost împânzite de o mulțime de zvonuri cu privire la noile proiecte ale artiștilor de la YG Entertainment.

După cum probabil știți deja, în ianuarie, CEO-ul Yang Hyun Suk a anunțat că trupa Black Pink va avea o revenire la sfârșitul lunii martie, iar despre WINNER se presupunea că va lansa un nou album în aprilie. Ei bine, se pare că fanii ar putea să mai aștepte puțin, deoarece comeback-urile ar putea fi amânate pentru o vreme.

Același lucru putem spune și depsre debutul trupei TREASURE13. În plus, gurile rele spun că există probabilitatea ca acesta să nu mai aibă loc.

La moment, reprezentanții de la YG Entertainment nu au comentat zvonurile, preferând să păstreze tăcerea. Rămâneți alături de noi pentru a afla mai multe detalii.

surse: vk.com

2 gânduri despre „Scandalul lui Seungri din Big Bang va afecta activitățile artiștilor de la YG?

  1. Dumi

   Crezi ca e asa usor sa gasesti o noua companie si sa mai ramana si uniti. Industria e grea, fiecare e cu interesele lui; nimeni nu-i asteapta cu bratele deschise ca „vai saracii de voi, meritati ceva mai bun”. De zis e usor, dar e foarte greu de facut. Plus ca si sa parasesti compania e greu. Crezi ca ii lasa papa YG sa plece. Au semnat niste contracte, iar pentru YG reprezinta o sursa de bani, faima… nu renunta la ei…

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s