YG va lua măsuri legale pentru a-și proteja artiștii feminini

Imagini pentru black pink

Apariția zvonurilor false din ultima vreme determină agenția YG Entertainment să recurgă la măsuri legale pentru a-și proteja artiștii, în special pe cei feminini!

În urma scandalului de prostituție în care a fost implicat Seungri din Big Bang și Jung Joon Young, pe internet au apărut o mulțime de zvonuri care susțin că fetele care au fost filmate cu camera ascunsă în timpul partidelor de sex, ar fi de fapt, niște celebrități, iar unii își îndreaptă privirea către artiștii feminini de la YG.

Pentru a-și proteja cântărețele de comentariile și acuzațiile maliţioase și a pune capăt acestor bârfe, reprezentanții de la YG Entertainment au amenințat că vor depune o plângere pe numele celor care vor răspândi zvonuri false.

surse: vk.com

3 gânduri despre „YG va lua măsuri legale pentru a-și proteja artiștii feminini

  1. Longtimeago

    Eu nu imi pot imagina ca membrele din BlackPink sa se fi prostituat. Adica pe Jennie o vad ca pe o fata cu calitati bune, de la prima vedere, fiind o fata ce ii place feminitatea mult. Pe Lisa o vad ca pe o fata inocenta si draguta, carismatica, frumoasa. Pe Jisoo si pe Rose le vad ca pe celelalte fete. Nu ma pot gandi ca ele sa faca ceva atat de josnic, in plus, chiar nu au față de drogate, pentru ca aceste fete ce isi vand trupurile unora si altora si consuma aceste ilegalități ce iti afecteaza sanatatea. Si ca o paranteza, numai comparati trupele intre ele, ce a fost, a fost si gata.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s