Seungri refuză să predea telefonul poliţiei, iar Jung Joon Young a predat unul aproape nou

În data de 14 martie, în jurul orei 10:00 (ora în Coreea de Sud), Jung Joon Young a mers la secţia de poliţie pentru a fi interogat în legătură cu filmuleţele făcute ilegal şi distribuirea acestora. Aproximativ patru ore mai târziu, şi Seungri din Big Bang a venit la secţie pentru investigaţii, fiind acuzat de comercializarea serviciilor sexuale, corupţie şi altele.

Ambii artişti şi-au cerut scuze şi au promis „să coopereze cu investigaţiile şi să răspundă sincer.” Cu toate astea, s-a raportat că poliţia a întâmpinat dificultăţi în obţinerea telefoanelor celor doi – cea mai importantă dovadă în aceste cazuri.

Potrivit Chosun, Seungri a refuzat să predea telefonul său poliţiei, în timp ce Jung Joon Young le-a dat unul nou, pe care l-a utilizat doar două săptămâni, susţinând că şi-a schimbat telefonul acum două săptămâni.

Internauţii coreeni le-au criticat atitudinea, spunând: „Ce s-a întâmplat cu sincera cooperare cu poliţia?”, „Un nou telefon de două săptămâni? Glumeşti? Cred că se amuză pe seama situaţiei. Ce psihopat.”, „Poliţia nu poate să stea şi să aştepte până li se va oferi telefoanele! Trebuie să le confişte!”, „Mă gândeam eu că are mai multe telefoane şi dintre toate, l-a dat pe cel nou. Uau.”

sursă

7 gânduri despre „Seungri refuză să predea telefonul poliţiei, iar Jung Joon Young a predat unul aproape nou

 1. Adi

  Chiar e grav ce au acolo daca refuză să dea telefoanele.
  Probabil stiu ca daca dau telefoanele se vor duce la fund mult mai multe persoane.
  Arest si confiscarea telefoanelor, simplu.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Razvan

  Citez din spusele unei fane ! ,, Vă rugăm să lăsați oppa meu singur, Seungri oppa poate fi un infractor sexual, dar este bine pentru că el este doar excitat. Barbatii trebuie să-și dezlănțuiască laptele. Noi VIP-ii vom susține pe Seungri pentru că noi credem în el, chiar și el ne violează este bine pentru că îl iubim.” https://twitter.com/CrystalSnowaye/status/1105894527959793665 si link-ul ca dovada ca nu imi bad gura degeaba sa explic ca fetele astea ca ea nu au minte !!

  Apreciază

  Răspunde
 3. Razvan

  Sper sa ai dezvaluie pe toti nenorocitii astia ca am citit ca sunt 11 in total si au dezvaluit deocamdata 6 …parerea mea e ca mai sunt o duzina pe langa astia in toata industria kpop …

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s