Seungri și Jung Joon Young ies de la poliție + telefonul de aur a fost predat + Seungri cere amânarea înrolării!

Seungri și Jung Joon Young au ieșit de la interogatoriile maraton la care au fost supuși. Aceștia au răspuns la întrebările presei, lămurind mai multe chestiuni aflate sub semnul întrebării, inclusiv cea a telefoanelor cu care au vorbit în grupul de chat.

Seungri a ieșit de la interogatoriul poliției la ora 6.15 dimineața (ora Coreei de Sud) după ce a fost supus unui tir de întrebări care au durat 16 ore. El este acuzat că a oferit serviciile unor prostituate investitorilor cu care dorea să facă afaceri. El mai este interogat și în legătură cu clubul de noapte pe care îl deținea, Burning Sun, în cazul căruia poliția a deschis dosar pentru distribuție de droguri, viol, evaziune fiscală și  primirea de protecție ilegală din partea unor polițiști, care au trecut cu vederea aceste presupuse ilegalități.

La ieșirea de la poliție, Seungri a spus în fața reporterilor: „Am terminat ancheta pentru ziua de azi. Dacă este posibil, intenționez să-mi amân data de înrolare în armată. Voi face astăzi cererea oficială la Administrația militară a forței de muncă. Dacă îmi dau permisiunea, voi amâna data pentru a finaliza ancheta până la sfârșitul anului.”

Seungri nu a mai dat alte declarații, însă la plecare a fost întrebat de un jurnalist: „Ți-ai predat telefonul?”, la care acesta a răspuns „Da”.

La mai puțin de o oră după plecarea lui Seungri, Jung Joon-young a ieșit de la poliție după un interogatoriu de 21 de ore.

El este acuzat că a făcut filmări ascunse ale femeilor cu care s-a culcat fără consimțământul lor și a împărtășit imaginile cu prietenii săi, inclusiv Seungri, într-un chat din KakaoTalk.

Am răspuns sincer  în timpul interogatoriului și am dat și telefonul de aur. Îmi pare foarte rău că am făcut probleme”, a spus el, înainte să ajungă repede la un microbuz.

„Telefonul de aur” se referă la cel de-al doilea telefon mobil al lui Jung, care a fost menționat de rapperul Zico într-un talk-show din 2016. Mass-media a sugerat că Zico ar fi văzut filmările însă rapperul a negat speculațiile.

Cu privire la cererea lui Seungri de a amâna înrolarea, oficialii armatei au informat că deocamdată acesta merge în armată la data stabilitiă, adică 25 martie, urmând să își continue procesul de acolo, dar că, în cazul în care va depune o cerere de amânare, aceasta va fi analizată.

 

Surse: soompi, allkpop, koreatimes

Un gând despre „Seungri și Jung Joon Young ies de la poliție + telefonul de aur a fost predat + Seungri cere amânarea înrolării!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s