Mai multe debuturi şi reveniri care vor avea loc în luna martie

More March Comebacks And Debuts To Look Forward To

Probabil ați adăugat deja o mulțime de piese noi în playlist-uri în această lună, dar mai sunt încă multe lansări viitoare în luna martie.

Mai jos puteți verifica ce reveniri și debuturi vor avea loc și ce muzică nouă se va lansa în a doua jumătate a acestei luni:

15 martie

NU’EST va lansa un nou single digital pe 15 martie înaintea revenirii viitoare, în cadrul celei de-a șaptea aniversări. Aceasta va fi prima lor lansare ca un grup complet de la întoarcerea lui Minhyun, după promoțiile sale în cadrup grupului proiect Wanna One.

Bang Yong Guk din B.A.P va lansa primul său album solo complet, „BANGYONGGUK„, în aceeași zi, artistul compunând și scriind versurile tuturor pieselor de pe acesta.

Far East Movement și Lay din EXO vor dezvălui colaborarea „Lovebird” tot pe 15 martie.

18 martie

 Baek Yerin, membră a 15&, se întoarce cu mini-albumul „Our Love Is Great” pe 18 martie.

Lee Gikwang din Highlight va lansa single-ul solo digital „I” în aceeași zi, incluzând şi piesa „Do not Close Your Eyes (D.C.Y.E)„, în colaborare cu Kid Milli.

Noua trupă feminină EVERGLOW de la Yuehua Entertainment va debuta în ziua de 18 a acestei luni cu „Arrival of Everglow„.

19 martie

Heize lansează primul său album complet, „She’s Fine„, în aceeași zi în care Jackson din GOT7 își lansează noul single, „Faded„.

Jeong Sewoon va lansa noul său mini album „± 0 (Plus Minus Zero)” tot pe data de 19 martie

VAV și DIA vor reveni în aceeași zi cu albumele “THRILLA KILLA”, respectiv “NEWTRO”.

20 martie

Imagini pentru momoland show me

MOMOLAND va avea un comeback pe 20 martie cu mini albumul “Show Me”, însă membrele Taeha și Daisy nu vor lua parte la promoțiile grupului.

22 martie

Se pare că pe 22 martie, Suran va fi singura care va avea o revenire. Aceasta își va lansa al doilea mini album după pre-lansarea melodiei “Hide and Seek”, care a avut loc pe 19 februarie.

25 martie

Stray Kids va avea mult așteptatul comeback pe 25 martie, cu mini-albumul “Clé 1: Miroh”. Titlul albumului provine de la cuvantul „Clé”, tradus din limba franceză ca fiind „cheie”, și „miroh”, care se traduce ca „labirint” din limba coreeană.

26 martie

Park Ji Hoon va fi următorul fost membru al Wanna One care își va face debutul solo, lansându-și primul său mini album intitulat “O’Clock” pe 26 martie.

JBJ95 se va întoarce în aceeași zi cu mini albumul “Awake”.

27 martie

PENTAGON se va întoarce cu al optulea mini album, intitluat “Genie:us”, iar KARD cu “Bomb Bomb”, ultima lansare a grupului fiind în iulie.

Noul grup de la Liveworks Company, 1TEAM, va debuta pe 27 martie. Trupa conține cinci membri, printre care și Lee Rubin şi BC (Jin Sungho), care au apărut anterior la “MIXNINE” de pe JTBC și “Boys24” de pe Mnet.

Mai multe lansări la care să vă așteptați

Mai mulți artiști și-au anunțat planurile de a împărtăși muzică nouă în martie, printre aceștia fiind și BLACKPINK și Yesung din Super Junior. S-a raportat că Taeyeon plănuiește să lanseze muzică nouă în luna martie, înaintea concertelor sale din aceeași lună, deși SM Entertainment a declarat că nimic nu este confirmat încă.

Ce lansare din martie vă încântă cel mai mult?

Sursă: soompi

Un gând despre „Mai multe debuturi şi reveniri care vor avea loc în luna martie

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s