Cha Tae Hyun se retrage + își cere scuze public

Cha Tae Hyun este noua vedetă al cărui nume a apărut în urma dezvăluiriii telefoanelor și chaturilor lui Jung Joon Young, fiind prins că a pariat.

Ca urmare a informațiilor că a fost implicat în jocurile de noroc cu colegul său “2 Days & 1 Night”  Kim Jon Ho, Cha Tae Hyun a anunțat oficial că va renunța la toate programele sale.

În 16 martie, știrile „9 O’Clock News” de la KBS 1TV au raportat că Cha Tae Hyun a împărtășit dovezile pariurilor sale prin mesaje în chat-ul echipei “2 Days & 1 Night”, obținute prin telefonul lui Jung Joon Young.

Reportajul arătat că la 1 iulie 2016, Cha Tae Hyun a împărtășit câteva fotografii cu bani în chatul de grup și s-a lăudat: „Aceștia sunt banii pe care i-am câștigat de la pariul pe jocul nostru de golf”. Mai târziu în aceeași lună, Cha Tae Hyun a împărtășit o altă fotografie cu bani și a scris: „Astăzi, [Kim] Joon Ho a câștigat 2.6 milioane de woni [aproximativ 2.293 $], iar eu am câștigat 2.25 milioane woni [aproximativ 1.984 $] … ăștia sunt banii pe care i-am câștigat”.

Pe 17 martie, Cha Tae Hyun a răspuns știrilor prin transmiterea unei scrisori oficiale de scuze și prin anunțarea planurilor sale de a renunța la toate emisiunile sale.

Declarația completă a lui Cha Tae Hyun este următoarea:

Bună ziua. Sunt Cha Tae Hyun.

În primul rând îmi pare rău …

Contrar a ceea ce s-a spus în rapoarte, nu am mers la golf în străinătate. Am jucat împreună în Coreea, crezând că a fost un joc distractiv, și am returnat banii imediat la acea dată. Deși a fost ceva ce am făcut pentru distracție, după ce am văzut ce am postat în chatul de grup, mă simt rușinat. Ca figură publică care a primit o mulțime de dragoste, consider că [acțiunile mele] sunt complet inacceptabile.

Îmi pare foarte rău pentru fanii mei, pe care i-am dezamăgit prin această chestiune, și pentru spectatorii care și-au dat dragostea la „2 Days & 1 Night” …

Îmi pare rău că ceilalți membri [din „2 Days & 1 Night”] vor fi afectați negativ de comportamentul meu. Prin urmare, de acum, intenționez să renunț la toate programele mele.

Ca tată al unei familii, îmi pare extrem de rău pentru copiii mei și pentru familia mea și voi lua timp să mă gândesc la propriile mele acțiuni. Imi cer scuze.

Agenția lui Kim Joon Ho, JDB Entertainment, a răspuns la rapoarte, declarând: „Suntem în prezent în proces de verificare [cu Kim Joon Ho]. Vă vom informa când am evaluat situația exactă. „

După ce tot scandalul lui Jung Joon Young a ieșit în presă, emisiunea “2 Days & 1 Night” a intrat în hiatus pe perioadă nedeterminată.

 

 

Sursa: soompi

Un gând despre „Cha Tae Hyun se retrage + își cere scuze public

 1. Desunel

  Deci din ce în ce mai mulți sunt descoperiți în acest uriaș scandal.
  Ceea ce am constatat până acum este că toți spun că le pare rău, dar nici unul din ei nu a zis ceva de genul „Știu că am greșit. Sunt om. Îmi voi asuma greșelile. ”
  Păcat de carierele, de familiile și fanii lor.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s