Reporterul Burning Sun dispare + casa asociatului său e distrusă de un incendiu

Numele reporterului Oh HyukJin, care a acoperit cazul clubului Burning Sun deținut de Seungri, a devenit unul dintre numele cele mai căutate de pe Naver.

 

Internauții se tem în prezent pentru siguranța sa, deoarece ei cred că viața lui ar putea fi în pericol după ce a săpat prea adânc în scandalul din jurul clubului Burning Sun. Dl Oh a trimis un mesaj către internauți prin intermediul contului său Instagram, asigurându-i pe toți că este bine și că nu se vor întâmpla scenariile care au circulat, de a fi ucis sau de a i se înscena un accident sau o sinucidere.

Ulterior, el a trecut la un cont privat, iar postare sa originală a fost ștearsă.

Dar ceea ce este și mai suspect în prezent este faptul că Noh Seung Il, editorul șef și jurnalistul care a jucat un rol important în expunerea scandalului președintei sud coreene Choi Soon Sil, este de asemenea tăcut în acest moment. Dl. Oh i-a asigurat pe internauți anterior de faptul  că Noh Seung Il este omul care îl va supravegheași ajuta în investigațiile cu privire la clubul Burning Sun. Cu toate acestea, casa domnului Noh din Gwangju a ars recent, fapt care îi face pe internauți să spună că viețile lor sunt în pericol din cauza investigațiilor acestora.

Unii internauți au comentat: „oh hyuk-jin (오혁진) te rog să reapari întreg!!! nu ai grești cu nimic și sper să revii cu bine!!!!”, Acest lucru devine mai înfricoșător în fiecare zi, mă rog pentru siguranța voastră.” sau „Treaba asta……îmi că fiori. Vă rog să asigurați că reporterul rămâne în siguranță 💜„.

 

Sursa

 

2 gânduri despre „Reporterul Burning Sun dispare + casa asociatului său e distrusă de un incendiu

  1. infireskpop

    Pot spune că nici măcar nu e de mirare cu toată corupția care există…din păcate asta e realitatea..trăim pe o planetă în care se întâmplă numai minunății de genul😒

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s