“Romance Is A Bonus Book” încheie cu cel mai mare rating!

Finala serialului “Romance Is A Bonus Book” a înregistrat noi recorduri de audiență!

Ultimul episod din “Romance Is A Bonus Book”, care a fost difuzat pe 17 martie, a avut un rating mediu de 6,7 procente și o cotă maximă de rating 7,2 procente.

În timpul episodului, toate secretele scriitorului Kang Byung Joon (Lee Ho Jae) au fost dezvăluite. Datorită lui Cha Eun Ho (Lee Jong Suk), Ji Seo Joon (Wi Ha Joon) a descoperit multe moduri în care tatăl său a încercat să-și amintească de fiul său în ciuda bolii lui Alzheimer. El și-a iertat tatăl și a putut să fie lângă el în ultimele sale momente.

Kang Dan Yi (Lee Na Young) a revenit la editură, unde a pregătit proiectul „10 Persoane” cu Oh Ji Yool (Park Kyu Young). Prima lor carte pregătită cu multe eforturi a fost primită prost de membrii fondatori, deoarece nu se potrivea cu tendințele și nu se putea vindea bine.

După multe deliberări, editura a decis să o publice, hotărând că ar trebui să publice cărți cu valoare și să facă vânzări cu alte cărți. Editura a decis, de asemenea, să folosească un sistem de recrutare orb în care să judece candidații pe baza competențelor, aceasta fiind o indicație reală a schimbării pe care a produs-o Kang Dan Yi.

Povestea de dragoste dintre Kang Dan Yi și romanticul Cha Eun Ho a ajuns la un final fericit, fiecare devenind „singura carte” a celuilalt, povestea lor încheindu-se cu un sărut dulce.

V-a plăcut serialul?

Sursa: soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s