Bromance-ul continuă! Lee Min Ho își arată sprijinul pentru Jung Il Woo

Deși încă nu și-a încheiat munca în armată, Lee Min Ho i-a făcut un cadou lui Jung Il Woo care dovedește că prietenia dintre cei doi este la fel de puternică.

Lee Min Ho nu a terminat încă munca pentru serviciul militar obligatoriu, în timp ce Jung Il Woo a revenit deja din armată și lucrează la primul său proiect TV, drama istorică „Haechi„.

Pe 20 martie, Jung Il Woo a împărtășit pe Instagram fotografiile unui camion de mâncare care a fost trimis de Lee Min Ho la filmările dramei „Haechi” . Actorul a scris în titlul „Min Ho al meu, îți mulțumesc mult.”

În fotografii, Jung Il Woo stă în fața camionului cu mâncare și face o inimă cu degetele. Ultima fotografie include, de asemenea, un mesaj de la Lee Min Ho, care spune: „Hwaiting  (forță) echipei de producție și actorilor din „Haechi”! Aveți grijă de Il Woo al meu.”

https://www.instagram.com/p/BvNyA4NAnhJ/?utm_source=ig_embed

Jung Il Woo și Lee Min Ho sunt prieteni foarte vechi, încă din perioada școlii, când cei doi au fost chiar vecini de cartier.

Lee Min Ho va reveni și el din armată în aprilie. În perioada cât a lucrat pentru serviciile sociale, actorul a fost discret, singura știre care a avut ecouri puternice fiind despărțirea de iubita lui Suzy.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s