Jungkook din BTS a cucerit motoarele de căutare Google

Imagini pentru bts jungkook NEWS 2018

Jungkook din BTS este cunoscut nu numai pentru talentele sale infinite, ci și pentru capacitatea de a atrage atenția fanilor.

Google trend este un site popular creat de Google, care analizează solicitările de TOP făcute în motoarele de căutare de la Google în diferite țări sau regiuni din întreaga lume. Rezultatele analizelor au arătat că Jungkook este cel mai căutat membru din BTS pe parcursul ultimilor 3 ani.

KWFinder, care este în prezent cel mai popular instrument de căutare pe Google, fiind utilizat pe scară largă de către specialiștii în marketing și experții SEO, a arătat că cuvântul cheie „Jungkook” are mai multe cereri, comparativ cu alți membri ai grupului. De asemenea, ratingul său este mult mai mare dintre toți idolii k-pop.

După publicarea rezultatelor, fanii ARMY și-au arătat surprinderea că nu doar termenul „Jungkook” este cel mai des solicitat în motoarele de căutare de la Google, dar și „bts jungkook”.

„bts jungkook” a fost ales de către Google drept unul dintre cele populare termene asociate grupului BTS. De asemenea, a devenit cunoscut faptul că maknae-ul este singurul artist k-pop inclus în această listă.

Fără îndoială, Jungkook domină Google-ul! Aceasta arată interesul publicului și influența pe care o are în întreaga lume.

Potrivit SMTrends, renumitul instrument japonez de măsurare a popularității idolilor k-pop, membrul BTS este popular în foarte multe țări, inclusiv Statele Unite, Japonia, Canada, Australia și Marea Britanie.

În plus, a devenit cunoscut faptul că pagina sa oficială de pe Wikipedia a fost cea mai vizionată dintre cele ale membrilor BTS, în timpul ultimei ceremonii a premiilor Grammy.

Felicitări, Jungkook!

sursa

3 gânduri despre „Jungkook din BTS a cucerit motoarele de căutare Google

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s