10 celebrități masculine gigantice, de 187 cm și chiar mai înalte!

Înalți sau nu, sunt plini de farmec! Este foarte rar în industria coreeană să întâlnești vedete așa de înalte!

De obicei, una dintre trăsăturile principale căutate de public când dorește să afle mai multe informații despre o vedetă este înălțimea. Acești băieți/bărbați deosebit de atractivi au niște înălțimi impresionante!

Iată mai jos 10 vedete care s-au născut după anul 1990 și au peste 187 de cm!

Rowoon din SF9

Anul nașterii: 1996 – Înălțime: 190.5~192 cm

RoWoon este cel mai înalt idol K-Pop. Înălțimea lui este adesea un subiect de curiozitate. Profilul de divertisment al FNC statuează 189 cm, RoWoon a arătat că are 190,5 cm, dar FANTASY încă mai crede că are 192 ~ 3 cm. Înălțimea sa precisă este, prin urmare, neclară. Idolul face și activități individuale, cum ar fi modelingul și actoria.

WooSeok din PENTAGON

Anul nașterii: 1998 – Înălțime: 189 cm

WooSeok este bine cunoscut pentru înălțimea, talentele și farmecul său. Idolul a revenit recent cu KuanLin într-o unitate specială.

Lee Tae Hwan

Anul nașterii: 1995 – Înălțime: 188 cm

Lee TaeHwan este un actor în plină ascensiune din grupul de la Fantagio intitulat 5urprise împreună cu Seo Kang Joon și alții. De asemenea, este ocupat cu activități de modeling. Actorul a apărut în emisiuni TV și drame, cum ar fi „Busted”, „People Photo” și „What’s Wrong with Secretary Kim” (2018).

 Kwon Hyun Bin (ex-JBJ)

Anul nașterii: 1997 – Înălțime: 187 cm

Înainte de debutul ca membru al JBJ după „Produce 101”, sezonul 2, Kwon Hyun Bin a venit de la YGKplus. A participat la spectacole și prezentări de modă, precum și la emisiuni TV precum „Dunia”.

Nam Joo Hyuk

Anul nașterii: 1994 – Înălțime: 187 cm

 

Actorul Nam JooHyuk se numără printre actorii de top Hallyu. A debutat ca model și apoi a devenit actor. A jucat în drame, cum ar fi “Who Are You: School 2015”,  “Weightlifting Fairy Kim BokJoo”, “Dazzling“.

MinGyu din Seventeen

Anul nașterii: 1997 – Înălțime: 187 cm

MinGyu este unul dintre idolii cel mai adesea ales ca având stofa de prieten perfect. Cu vibrațiile dulci și manierele blânde, mulți l-au ales ca pe un tip ideal.

Ko Seung Hyung 

Anul nașterii: 1991 – Înălțime: 187 cm

Ko Seung Hyung este un cântăreț care va debuta pe 28 martie. El a furat inima telespectatorilor de la ” I Can See Your Voice”, sezonul 1. Aspectul lui plăcut, înălțimea și vocea dulce i-au adus deja simpatia multora.

Jang Ki Yong

Anul nașterii: 1992 – Înălțime: 187 cm

Jang Ki Yong este un actor în ascensiune care a atras atenția cu marele său rol în „Come and Hug Me” (2018). El a debutat ca model în 2012 Seoul Fashion Week și apoi a debutat ca actor în 2014. Anul acesta revine cu drama „Kill Me”.

Ahn Hyo Seop

Anul nașterii: 1995 – Înălțime: 187 cm

Ahn HyoSeop este unul dintre actorii de top ca ascensiune. Înălțimea l-a împiedicat să debuteze cu trupa GOT7 și a spus că își urăște statura. El a impresionat pe mulți cu aspectul său plăcut și  talentul actoricesc. A jucat în drame, cum ar fi  “Still 17” (2018) și “Top Management” (2018).

Zelo

Anul nașterii: 1996 – Înălțime: 187 cm

Zelo este ca o mașină de dans în timpul liber. În ciuda înălțimii sale, îi ies niște mișcări incredibile datorită unei mobilități foarte bune. Zelo nu și-a reînnoit contractul cu TS Entertainment și a părăsit grupul B.A.P. Fanii amintesc că, în ciuda faptului că era maknae-ul truei, el părea un gigant. Idolul tocmai s-a alăturat unei noi agenții (A Entertainment) și se pregătește să lanseze primul sau album solo în mai.

Sursa

2 gânduri despre „10 celebrități masculine gigantice, de 187 cm și chiar mai înalte!

  1. marci

    Mai sunt dar nu-mi vin in minte numele lor, de altfel au nume cam greu de retinut. Pe parcurs ce imi amintesc ii trec pe lista si revin, poate mai faceti un top !

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s