Trupa iKON va participa la „Stage K”

Imagine similară

iKON va deveni următoarea „vedetă de vis” după Red Velvet, care va participa în cadrul concursului de la JTBC, „Stage K”.

Recent, reprezentanții show-ului au anunțat că trupa de băieți de la agenția YG Entertainment va apărea la „Stage K” în calitate de invitat special, numit „vedetă de vis”, și va urmări eforturile depuse de toți concurenții din întreaga lume.

S-a dezvăluit că „Stage K” este un spectacol de audiție la nivel mondial, unde echipe de dans din întreaga lume participă la concurs, în speranța de a urca pe aceeași scenă cu „vedetă de vis”. Acum organizatorii așteaptă ca fanii k-pop din toate colțurile lumii să facă covere k-pop după melodiile de la invitatul special, în cazul nostru este vorba despre iKON.

Prima „vedetă de vis” a emisiunii este Red Velvet, trupa va apărea în primul episod, care va fi difuzat pe 7 aprilie. Show-ul a trezit și mai mult curiozitatea publicului odată cu anunțul despre participarea grupului iKON. Băieții vor apărea în cel de-al doilea episod, care va fi difuzat pe 14 aprilie.

Prezentatorul de la „Stage K” este Jun Hyun Moo. Emisiunea va fi difuzată în fiecare zi de duminică începând cu ora 21:00.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s