Grace recunoaște că este o victimă a agresiunii sexuale

Tot mai multe femei din Coreea de Sud ajung să fie agresate sexual de către bărbați, iar această problemă ridică o mulțime de semne de întrebare. Recent, Grace, o fostă participantă a programului se supraviețuire „Unpretty Rapstar”, a recunoscut că este o victimă!

În unul dintre cele mai recente videoclipuri încărcate pe canalul său de Youtube GRAZY GRACE, vedeta a mărturisit că a fost hărțuită sexual, inclusiv de către un idol foarte celebru. Potrivit ei, în urmă cu aproximativ 2 ani, a mers să se distreze într-un club. Acolo a întâlnit un idol pe care îl cunoștea de mai multă vreme și a decis să poarte o discuție cu el.

Din nefericire, în timpul conversației, bărbatul a început să atingă părțile intime ale lui Grace, fără consințământul acesteia, apoi i-a luat mâna și a pus-o pe organul său sexual.

Grace a dezvăluit că s-a speriat și a plecat imediat din acel club, iar despre cele întâmplat nu a îndrăznit să spună nimănui.

Mai jos aveți videoclipul cu destăinuirile șocante pe care le-a făcut artista.

2 gânduri despre „Grace recunoaște că este o victimă a agresiunii sexuale

  1. Dumi

   Exact! Bine spus! Asa a ajuns sa fie societatea in care traim si din pacate multi o iau pe cai gresite, iar mentalitatea generala se denigreaza. Si peste tot sa ajuns asa, depinde de fiecare tara cum le tine in frau. La unii sunt mai la suprafata, la unii mai pe ascuns, dar pana la urma se afla, deoarece lucrurile rele ies la suprafata mai devreme sau mai tarziu. Rele au fost si vor fi!

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s