Ji Eun, ex-SECRET, părăsește agenția la numai trei luni de la semnarea contractului + altele

La numai trei luni după ce a mers la agenția Haewadal Entertainment, Song Ji Eun și-a terminat contractul și continuă procesul cu TS Ent.

În 23 ianuarie, Haewadal Entertainment a anunțat că semnarea unui contract cu fosta membră a trupei SECRET și faptul că aceasta se va îndrepta  spre actorie. Cu toate acestea, agenția a dezvăluit portalului Newsen că și-a anulat recent contractul cu ea. Ei au explicat: „Am decis că direcția în care mergeam era diferită, așa că am negociat încheierea contractului”.

Între timp, procesul lu Ji Eun cu fosta agenție TS Entertainment continuă iar o sursă din industrie a anunțat că „TS Entertainment a solicitat  medierea pentru disputa asupra contractului exclusiv al lui Song Ji Eun Comitetului  etic disciplinar de mediere din cadrul Asociației de Management al Divertismentului din Coreea (KEMA)”.

La 1 aprilie, o sursă din cadrul comitetului a declarat: „A existat o dispută între TS Entertainment și Song Ji Eun cu privire la contractul exclusiv și am primit cererea de mediere a litigiului. În prezent, se derulează deliberări etice în cadrul regulamentelor manageriale. Suntem în mijlocul procesului de a înțelege autenticitatea tuturor aspectelor litigiului, iar [Song Ji Eun] nu poate contacta alte agenții cu privire la contracte exclusive și probleme conexe înainte de soluționarea litigiului „.

Ji Eun și-a anunțat plecarea din trupa SECRET în februarie 2018.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s