TS Entertainment solicită daune de la Ji Eun privind încălcarea contractului exclusiv cu ei

TS Entertainment este în căutarea căilor pentru a ataca artista Ji Eun și Haewadal Entertainment.

Recent, s-a anunțat că Ji Eun a părăsit compania Haewadal Entertainment după ce s-a alăturat în luna ianuarie. La moment, ea încă are contract exclusiv cu TS Entertainment, pentru că contractul încă nu a fost declarat nul, în ciuda faptului că Ji Eun a scris o cerere de judecată pentru a-l lichida.

Agenția a accentua legalitatea contractului cu Ji Eun, iar semnarea cu o altă agenție a fost o încălcare gravă a contractului ei cu TS. TS Ent. a declarat: „Am depus o cerere pentru gestionare la Asociația de Management a Divertismentului Coreean pentru pagubele suferite în urma contractului ei dublu, inclusiv încălcarea contractlui exclusiv și datoria ei de a vorbi cu noi mai întâi.”

De asemenea, sursa de TS a adăugat că Haewadal Entertainment (chiar dacă numele însuși nu a fost menționat în declarația oficială) a încălcat regulile de piață semnând un contract exclusiv cu artista, chiar dacă ea avea propriul contract valid cu TS Entertainment, și a confirmat că TS se gândește la luarea măsurilor legale împotrva agenției.

Pe deasupra, TS Entertainment a decis, în cele din urmă, că nu va fi în stare să mențină contractul cu Ji Eun, dar va cere pagube de la ea, pentru că s-a comportat doar din punctul ei de vedere și a dăunat companiei pentru că a vorbit presei.

Ce credeți despre situația ei?

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s