Idoli și actori îi ajuta prin donații pe cei afectați de incendiul din Sockcho

Provincia Sokcho, Gangwon primește din ce în ce mai mult sprijin!

Potrivit Centrului de Incendiu din orașul Gangwon, focul a izbucnit pe un drum în Goseong, la ora 19:17 și s-a răspândit pe un munte din apropiere, ceea ce a dus la evacuarea locuitorilor și oaspeților unui complex din apropiere. Agenția Națională a Pompierilor a declarat că a emis cel mai înalt nivel de alertă – nivelul trei – începând cu ora 21:44.

Pompierii s-au luptat pentru a stinge incendiul încă din stadiile incipite, însă autoritățile au spus că nu au reușit să îl stingă la timp din cauza vântului puternic. Autoritățile au trimis inițial 23 de autospeciale și 78 de pompieri, care au stat pe perioada celor două nivele. Începând cu 20:31, aceștia au primit ajutorul a altor 40 de camioane de incendiu din zonă, pentru a se alătura efortului de stingere a incendiilor și se așteaptă mai mult sprijin din întreaga țară.

Au fost distruse 250 de hectare de pădure, aproximativ 350 de ori suprafața unui teren de fotbal. În plus, 125 case, șase depozite și cinci sere de vinil au ars. Cum firele de distribuire au fost arse, 166 de case nu au mai avut curent, 79 de stații de emisie-recepție și 235 de circuite de internet au fost distruse.

Ministerul de Interne și de Securitate a trimis toate resursele posibile, inclusiv 346 de mașini de pompieri și elicoptere și aproximativ 15.000 de persoane pentru a rezolva situația.

Pentru locuitorii zonelor afectate, guvernul va oferi locuințe temporare, surse de ajutor în caz de catastrofe și  măsuri de urgență. Pentru victime, guvernul va oferi sprijin pentru înmormântări și tratament, precum și servicii de asistență psihologică.

În ajutorul victimelor, idoli și actori s-au unit și donează pentru reconstruirea orașului!

Majoritatea idolilor și actorilor au donat mai multe sume de banii fundației principale Hope Bridge Disaster Relief Association.

Hyomin din T-ara a donat tone de consumabile pentru utilizare. DARA va organiza un bazar, „Dara Bazaar”, iar încasările vor fi donate mamelor adolescente și pisicilor abandonate.

Yoon Bora, Kim So Hyun, Kim Na Young, Lee Jung Hyun și Kim Seo Hyung au donat 10 milioane woni în contul asociație. Kim Jinhwan din iKON, Jinwoo din WINNER, Cha Eunwoo din ASTRO, Kang Minhyuk din CNBLUE, San E și Kim Woobin au donat la rândul lor 10 milioane woni pentru a ajuta în sprijinul victimelor a incendiului din Sokcho.

Jung Il Woo și K.Will au donat fiecare 20 milioane woni, Jung Yonghwa din CNBLUE și Doojoon din Highlight au ajutat cu aceeași sumă. Junho din 2PM, Simon D, Jo Jung Suk, Gummy, Jung Hae In și Koyote au ajutat victimele cu suma de 30 milioane woni.

So Yoo Jin a danata 50 milioane woni, în timp ce Lee Byung Hun împreună cu Lee Min Jung au donat 100 milioane woni și PSY a ajutat cu aceeași sumă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s