Asocierea cu Burning Sun și Seungri îi forțează pe Go Joon Hee, Lee Mi Sook și Choi Tae Joon să se retragă din drame

Hallyu este în alertă! Trei actori s-au retras recent din proiectele TV pe care le pregăteau, din cauza asocierii lor cu scandalul Burning Sun și Seungri.

Go Joon Hee s-a retras din drama KBS 2TV „Perfume”, în etapa de negociere. A negociat mult timp, însă știrile despre ea au scăpat în presă așa că aceasta a decis să nu mai jooace în serial, iar agenția sa a făcut anuțul oficial printr-o declarație. În doar câteva zile, actrita a fost înlocuită de Go Won Hee.

Deși numele ei nu a fost direct menționat,  acest lucru pare a fi rezultatul difuzării emisiunii „The Know” de pe 23 martie în legătură cu „Chatul Kakao al lui Seungri”. După difuzare, s-a descoperit că „femeia menționată la emisiune” era Joon Hee care era la YG Entertainment cu Seungri la vremea respectivă. Indiferent de discuții, Go Joon Hee a susținut că ea nu are nimic de-a face cu „Chatul Kakao” și a luat măsuri legale pentru a stopa zvonurile false.

Lee Mi Sook era în fazele de început cu „Secret Boutique„, o nouă drama SBS. A ajuns să-și refuze rolul, care era un rol-cheie, când drama deja se pregătea să intre în producție.

Interesul opiniei publice cu privire la Lee Mi Sook a crescut  după ce a fost rediscutat cazul sinuciderii actriței Jang Ja Yeon, care este reinvestigat. Când Jang Ja Yeon a murit în 2009, Lee Mi Sook era în conflict cu agenția de care au aparținut amândouă și cum cazul este reinvestigat, numele său a fost menționat. Un raport susține că Lee Mi Sook a vorbit cu managerul pentru a o face pe Jang Ja Yeon să scrie „documentul Jang Ja Yeon” pentru a rezolva disputa dintre ea și agenție. Acest fapt indică faptul că actrița veterană știa problemele lui Jang Ja Yeon, ceea ce a declanșat controversele din jurul său. Actrița s-a dus benevol la poliție, pentru a nu fi somată, în 3 aprilie. Lee Mi Sook, care a rămas tăcută în tot acest timp, a susținut că va coopera cu poliția o investigație suplimentară, dacă va fi necesar, pentru a restabili onoarea decedatei.

Vă puteți întreba ce legătură are moartea lui Jang Ja Yeon cu Seungri și Burning Sun? Ei bine, după Burning Sun, sunt multe suspiciuni legate de cluburile de noapte, abuzurile din industrie și ilegalitățile făcute inclusiv de vedete, iar în acest context președintele Coreei de Sud a cerut inclusiv reinvestigarea sinuciderii lui Jang Ja Yeon.

Choi Tae Joon a renunțat la drama „Hotel Del Luna” pe data de 4 aprilie. El a decis să nu joace rolul lui Jo Woo-hyun cu IU și Yeo Jin Goo în cele din urmă. Agenția sa a spus: „A existat o dispută cu privire la pesonajul său, deci am decis să nu continuăm cu acesta”.

Speculațiile afirmă însă că Choi Tae Joon și-a exprimat prietenia cu Jung Joon Young, care este acuzat de realizarea și distribuirea videoclipurilor ilegale.

Situația actuală în care actorii de vârf pleacă cu puțin timp înainte de începerea filmărilor la un serial reflectă atmosfera tensionată a problemelor sociale din Coreea.

Mai ales controversa legată de Seungri și Burning Sun, cântăreții  Jung Joon Young și Choi Jong Hoon, au afectat emisiunile TV în care aceștia au apărut și multe dintre celebritățile care au jucat cu ei au fost numite, fiindu-le amenințate carierele.

Chiar și cea mai mică suspiciune de a fi fost în preajma respectivelor vedete te poate afecta. Spre exemplu, Choi Tae Joon nu este numit în niciunul din chaturile rușinoase ale vedetelor, dar simpla lui asociere cu numele lui Jung Joon Young l-a făcut pe acesta să se retragă dintr-un proiect tv și nu poate evita criticile.

Poliția a spus despre aceste situații: „Unii dintre acești oameni nu sunt nici măcar acuzați, ci sunt supuși unor situații incomode”.

Surse spun ca nimeni nu stie cine va fi afectat în continuare și că toată lumea este doar foarte precauta. Controversa este destul de mare și ostilitatea este destul de intensă. O altă sursă a spus: „Chiar dacă nu se fac acuzații specifice, dacă vreun nume este menționat dintr-un motiv sau altul, nu numai celebrități, ci emisiunile legate de ele, se confruntă cu lovituri directe. Este dezamăgitor cum rapoartele incită speculațiile și chiar oamenii nevinovați pot fi răniți de acest lucru „.

Sursa

2 gânduri despre „Asocierea cu Burning Sun și Seungri îi forțează pe Go Joon Hee, Lee Mi Sook și Choi Tae Joon să se retragă din drame

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s