Fosta participantă la „Produce 48”, Chiba Erii, va apărea la o emisiune nouă de la Mnet

Former “Produce 48” Contestant Chiba Erii To Appear On Mnet’s New Variety Show

Chiba Erii, membra AKB48 și fosta participantă la programul „Produce 48”, își va face apariția la o nouă emisiune kpop de la Mnet!

Noua emisune, care este numită oficial „UHSN”, va aduna 10 fane kpop din diferite țări în Coreea de Sud în calitate de studenți străini. În Coreea, ele vor primi lecții de la experți în vocal, dans și limbă coreeană și vor experimenta aspecte ale culturii coreene, cum ar fi mâncarea, produsele de frumusețe și moda coreeană.

Potrivit unei surse de la Sports Kyunghyang, Chiba Erii va fi una din acele 10 studente care s-au mutat la dormitoare pe 9 aprilie. Fanii deja au indentificat poza ei în scurtul teaser dezvăluit de Mnet pe 8 aprilie.

Directorul de producție al emisiunii a declarat: „Am creat acest program ca să conștietizăm că sunt multe persoane non-coreene ce iubesc muzica kpop și doresc să afle mai multe despre acest fenomen. Am primit multe cereri de perticipare din toată lumea și am realizat popularitatea globală a kpop-ului. Mai mult decât să ajutăm să distribuim cunoștințele despre Coreea în lume, noi dorim să ajutăm aceste femei să accepte noi provocări, în numele pasiunii lor pentru cultura coreeană.”

Emisiunea va începe să fie difuzată în luna mai. Până atunci, priviți teaserul de mai jos!

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s