Japonia va avea propriul program de supraviețuire „Produce 101”

Emisiunea „Produce 101”, găzduită de postul de televiziune Mnet, câștigă popularitate nu doar în Coreea de Sud, ci în străinătate, prin urmare, tot mai multe țări își exprimă dorința de a difuza un astfel de program de supraviețuire!

A devenit cunoscut faptul că reprezentanții de la Mnet și Yoshimoto Kogyo și-au unit forțele pentru un proiect comun, este vorba de lansarea unei versiune japoneze pentru show-ul TV „Produce 101”. Potrivit rapoartelor, la emisiune vor putea participa stagiari de sex masculin, care au vârsta cuprinsă între 16 și 30 de ani, iar premiera acestuia va avea loc în cea de-a doua jumătate a anului 2019.

Exact ca în versiunea coreenă, la final vor fi aleși cei mai buni 11 stagiari, iar aceștia vor debuta într-o nouă trupă de băieți. Debutul grupului va avea loc în prima parte a anului 2020.

Trebuie menționat faptul că Japonia nu este prima țară care și-a exprimat interesul pentru lansarea unui astfel de program de supraviețuire, anterior China a difuzat „Produce 101”, iar la moment circulă zvonuri că un show similar ar putea avea loc în Taiwan și Vietnam.

Între timp, noul sezon „Produce 101” a început filmările, iar premiera acestia va avea loc pe 3 mai. Rămâneți alături pentru mai multe detalii.

sursa: vk.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s