Chaeyeon din DIA povestește cum s-a înțeles cu Ji Soo și Jinyoung din B1A4

Chaeyeon din DIA, Jinyoung din B1A4 și Ji Soo au dezvăluit povești din spatele scenei de la filmările dramei Netflix “My First First Love.”

La 12 aprilie a avut loc conferința de presă de lansare a serialului  “My First First Love” la Conrad Hotel din Seul.

 “My First First Love” este o drama romantică pentru tineri despre iubire, prietenie și visele a cinci studenți. Jung Chaeyeon a preluat rolul Han Song Yi, care are dificultăți în a alege între iubitul ei Seo Do Hyun (Jinyoung) și prietenul ei din copilărie Yoon Tae Oh (Ji Soo).

Când a fost întrebată despre rolul ei, Jung Chaeyeon a spus: „[Ji Soo și cu mine] suntem niște prieteni care se cunosc de aproape 20 de ani. Mi-am făcut griji că ar trebui să fim apropiați în viața reală pentru ca [prietenia] să pară naturală [în drama]. Din fericire, [Ji Soo] m-a abordat mai întâi și chiar a vorbit cu mine despre orice, lucruri banale [ca prietenii] pe platourile de filmare. Am reușit să ne apropiem foarte repede.”

În ceea ce îl privește pe Jinyoung, Jung Chaeyeon a spus: „La fel ca și personajul său, Jinyoung a fost foarte dulce și în viața reală. N-am avut momente dificile [la filmările cu el].”

Jung Chaeyeon a vorbit și despre cea mai memorabilă scenă din drama. Membra DIA a spus „Există o scenă în care noi, cei cinci, călătorim în Gangneung. Am putut să vorbim mult în timp ce mergeam împreună într-o mașină. Acesta a fost cel mai distractiv (moment) pentru mine, pentru că ne-am apropiat și mai mult unul de altul. „

Jinyoung a adăugat: „Stăteam lângă ea și am putut vedea că pare super entuziasmată”.

“My First First Love” va fi difuzat pe Netflix din 18 aprilie.

 

Surse: soompi, hancinema

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s