Disputa din TS Entertainment şi fostele membre Secret continuă

TS Entertainment’s Legal Disputes With Song Ji Eun And Jun Hyosung To Be Protracted

Disputa cu privire la contractul dintre trupa de fete Secret şi TS Entertainment se aşteaptă a fi prelungită, din moment ce agenţia se pregăteşte să o dea în judecată pe Jun Hyosung pentru prejudiciile aduse agenţiei.

În data de 12 aprilie, OSEN a dezvăluit că TS Entertainment va depune o cerere reconvenţională împotriva lui Jun Hyosung pentru prejudiciile aduse, susţinând că aceasta a încălcat prevederile contractului.

Anterior, Jun Hyosung i-a dat în judecată pe TS Entertainment, însă compania a negat orice acuzaţii cu privire la probleme legate de plată. TS susţine că e imposibil să fie anulat contractul ei, acesta rămânând valabil până în 2021.

În octombrie 2018, Hyosung a semnat cu Tommy & Partners Entertainment şi în luna noiembrie a aceluiaşi an, curtea a decis în favoarea ei. Cu toate astea, TS a depus o contestaţie, cu explicaţia: „Nu exista nicio problemă”. Potrivit agenţiei, pretenţiile lui Hyosung au fost aprobate de instanţă doar parţial, dar o mare parte din ele a fost respinsă, din moment ce nu au fost recunoscute drept a fi întemeiate.

Prin urmare, TS Entertainment se pregăteşte să depună o cerere reconvenţională împotriva lui Jun Hyosung, cu intenţia de a primi compensare de la reclamant,d ar şi să i se anuleze contractul, acesta fiind încălcat.

De asemenea, şi Song Ji Eun are probleme cu TS Entertainment. La începutul acestei luni, printr-o conferinţă de presă, compania a declarat: „Din moment ce contractul lui Song Ji Eun nu a expirat, aceasta ne-a informat în mod unilateral de terminarea acestuia în mai 2017 şi a semnat cu o nouă agenţie în ianuarie 2019.”

Ji Eun a înştiinţat oficial TS Entertainment în mai 2017 de ruperea contractului, iar mai târziu a senat cu Haewadal Entertainment, dar a rupt contractul două luni mai târziu.

sursă

2 gânduri despre „Disputa din TS Entertainment şi fostele membre Secret continuă

  1. YRin

   Mie imi place, parca ma uit la un film cu troli (TS si reprezentantii lor) si iepurasi (artistii). Speram sa ii vad mai mult pe TRCNG si pe Sonamoo, TRCNG au visuali buni, au voci bune, danseaza super, pacat ca sunt in camara acestor troli. Saracii mei baby bunny, prin ce trec ei… Oricum, ma duc sa imi iau popcorn, acest film este departe de a se termina.

   Hihi, enjoy🍿🍿🍿

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s