Mai multe coregrafii de la Black Pink, BVNDIT, NCT 127 și altele

Image result for BLACKPINK - 'Don't Know What To Do' DANCE PRACTICE VIDEO (MOVING VER.)

Tot mai multe lansări muzicale apar pe scena kpop-ului, iar uneori nu toate coregrafiile ajung să fie văzute de toți. De aceea, o mică compilație cu coregrafiile lansate în aceste 2 săptămâni vă așteaptă mai jos:

NCT 127„Wakey-Wakey”

Aparent am mai multe întrebări în ceea ce privește NCT 127 dar voi căuta singură răspunsuri. Vouă însă vă rămâne să priviți cea mai nouă coregrafie a băieților, lasată pe 16 aprilie, pentru melodia de titlu din primul album întreg japonez:

Black Pink„Don’t Know What To Do”

Toate patru sunt mult prea frumoase, iar coregrafia pentru „Don’t Know What To Do” este diferită de precedentele trupei. E mai dificilă, dar și are mai multe mișcări pe podea. Oricum, vă invit să o vizionați:

EVERGLOW„Bon Bon Chocolat”

O coregrafie plăcută, impresionantă, creată de coregrafele de la 1Dance Million Studio. Fetele arată foarte bine, toate șase sunt pline de energie și de aura „everglow”.

1TEAM„Vibe”

Da, această trupă rookie rămâne în umbra celor mai mari, însă vă recomand să ascultați măcar o dată melodia lor de debut, „Vibe”. În ceea ce privește coregrafia, este una liberă, confortabilă și foarte drăguță.

BVNDIT„Hocus Pocus”

În cea mai simplă sală de antrenament, în cele mai obișnuite ținute, fetele prospăt debutate de la MNH Entertainment dansează cu eleganță coregrafia melodiei de debut, „Hocus Pocus”:

JBJ95„좋아해”

„좋아해” („îmi place”) este o melodie de pe albumul recent al băieților („AWAKE”), care au preferat distracția în locul sincronizării în videoclipul de mai jos, transformând coregrafia în niște exerciții la sală.

Boy Story„Oh My Gosh”

Chiar dacă e o trupă cpop, Boy Story rămâne o trupă de la JYP Entertainment, deci… savurați această melodie și coregrafie, care Oh My Gosh prinde la public:

BONUS: A.C.E„Fake Love” + „DNA” (original: BTS)

Doar nu voi lăsa cinci din cei mai buni dansatori din kpop să stea doar la vederea fanilor lor, pentru că ei au un cover grozav! Publicat fix în momentul când BTS a revenit, noul videoclip de la A.C.E vine să arate că profesionalismul, odată dobândit, nu dispare atât de ușor:

2 gânduri despre „Mai multe coregrafii de la Black Pink, BVNDIT, NCT 127 și altele

  1. Cred ca era si timpul ptr o coregrafie mai dificilă la BP. Sunt totusi o trupă cu pretentii, internațională.
    Bon bon chocolate si Oh my gosh imi plac enorm! Nu stiu de ce… Dar imi plac.
    Felicitări pentru noile coregrafii.
    A.C.E ! La naiba! Mă simt… ayaya, mândră. Profesionalismul de care dau dovada e put si simplu uimitor. Felicitări! Imi place cum a iesit.❤

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s