Noi conversații șocante cu Jung Joon Young vorbind despre femeia care a fost violată în grup

Au fost dezvăluite noi conversații între Jung Joon Young și Kim despre femeia care a fost violată de 5 membri ai controversatului chat.

Anterior, a fost dezvăluit că femeia respectivă a fost violată în grup de către membrii chatului, inclusiv de Jung Joon Youn și Choi Jong Hoon, și că aceasta va depune la poliție plângere împotriva lor.

Aceasta a povestit experiența terifiantă de a-și pierde toate amintirile despre acea noapte și cum s-a trezit dezbrăcată în camera de hotel. Când i-a întrebat atunci dacă au existat camere ascunse, bărbații au asigurat-o că nu a fost pusă niciuna și că nici măcat nu au vorbit între ei despre asta.

Abia după ce știrile despre chatul lui Jung Joon Young au fost publicate, a bănuit că ea ar fi respectiva victimă. Aceasta a contactat avocatul responsabil de cazul cu chatul și a discoperit că există un fișier audio și șase fotografii cu ea în timp ce era agresată sexual.

Conversația dintre cei doi:

Jung Joon Young: Am fu**t cu Hunghoon ieri.
Kim: Ce amuzant
Jung Joon Young: (fișier audio) Ea făcea sunetele astea, care mă faceau să râd
Jung Joon Young: Până la urmă, ea a vrut să se culce cu o vedetă
Jung Joon Young: Oh, ai clipul? Am fost prinși, pentru că ‘B’ hyung a pus blițul lol grăbiți-vă și ștergeți-l lol înainte ca Choi Jong Hoon să-l salveze
Choi Jonghoon: Lol
Kim: Ar fi trebuit să o *** înainte [ca “A”] să se trezească. Îl aplaud pe Choi Jong Hoon pentru că s-a abținut să nu râdă la **.

În legătură cu această problemă, Choi Jong Hoon a declarat că a fost cu acea femeia, dar nu a întreținut relații sexuale cu ea – „Am stat cu “A” (victima), dar nu am întreținut relații sexuale cu ea.”

În plus, un reprezentant al departamentului de investigații de la Poliția Metropolitană din Seul a declarat că este dificil de identificat fețele din fotografiile găsite în chat și că vor începe urmărirea dacă aceasta va depune o plângere oficială – „Am confirmat faptul că în chat există poze, dar este greu de identificat fețele și, din acest motiv, nu am putut spune cu exactitate care este victima. Dacă victima va depune o plângere, vom începe urmărirea penală.”

Sursa: (1) (2)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s