Ji Soo și Nam Joo Hyuk vorbesc despre prietenia lor atât de specială

Ji Soo și Nam Joo Hyuk au realizat împreună un pictorial. Ei își bucură fanii cu fotografii seducătoare și un interviu despre bromance-ul lor.

Ji Soo și Nam Joo Hyuk împreună! Când aceștia doi fac o ședință foto „de cuplu” (e o glumă!), este greu să îți desprinzi ochii de pe imagini! Ceea ce nu este deloc ciudat, având în vedere faptul că vorbim despre doi dintre cei mai atrăgători actori Hallyu.

Cei doi au zburat în Hawaii pentru un pictorial al revistei LEON care va apărea în ediția din luna mai. În interviu, ei au vorbit despre prietenia lor strânsă și de ce sunt recunoscători că se au unul pe celălalt.

În timp ce discutau despre călătoria lor în Hawaii pentru sesiunea foto, Nam Joo Hyuk și-a amintit fericit o vacanță în care cei doi prieteni au vizitat împreună Insula Jeju, explicând că și-a deschis ochii la un nou stil de călătorie. „Am amintiri minunate despre excursia noastră care a avut ca temă mâncarea de pe insula Jeju”, a spus el. „După acea călătorie, ori de câte ori mă duc undeva, îmi place să mă plimb și să mănânc”.

Ji Soo a spus: „Pentru că am petrecut tot mai mult timp împreună, ne-am dat seama de ce-i place și ce nu îi place celuilalt, așa că este mai confortabil să călătorim aici [împreună în Hawaii]”.

Vedetele, cunoscute pentru prietenia lor strânsă, au povestit  și despre faptul că este un mare noroc faptul că pot vorbi deschis între ei: „Vorbim foarte mult despre actorie”, a declarat Nam Joo Hyuk. „Sincer, este foarte rar ca [doi actori] să aibă o relație în care pot face acest lucru, dar ne vom spune unul altuia cu sinceritate ce ni se pare că a greșit unul din noi. Suntem cu adevărat recunoscători unul altuia și pentru această prietenie. „

Ji Soo a adăugat: „Dar asta nu înseamnă că vorbim doar despre actorie. De asemenea, ne recomandăm cântece și discutăm despre multe alte lucruri diferite „.

Ji Soo joacă în drama Netflix  “My First First Love”, care a fost lansată global în 18 aprilie, iar Nam Joo Hyuk a confirmat luna trecută că va juca tot într-un serial Netflix intitulat “School Nurse Ahn Eun Young” (titlu de lucru).

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s